Alıntı:
market67 Nickli Üyeden Alıntı
malesef yok arkadaşım onlarda emu yazılım yok o yüzden olmaz!!
Alıntı:
market67 Nickli Üyeden Alıntı
malesef yok arkadaşım onlarda emu yazılım yok o yüzden olmaz!!
kyoto 9900DCI- 24/05/2006 yazılımını yükledim fakat Emu yu aktif edemiyorum.
menü - kullanıcı ayarlarında "Patch" açık duruma getirilmesi gerekli deniyor ama öyle bir yer yok, emu yu aktif etmek için menu-ayarlar-şifre(5003) yazıyorum ama etkili olmuyor.
Daha önce 1.dnl dosyası ve yazılım yükledim, 2 nci defa yazılım yüklediğimde bu sorunla karşılaştım.
Ne yapmam lazım arkadaşlar...
hallettim sağ olun
SELAM arkadaşlar ben de kyoto 9900- eski var emu yüklüyorum her nedense eski versiyon gitmiyor üzerinde 16/06/2006 versiyon var yenisini yükledim 04/11/2006 bir türlü degişmiyor sorun nedir bilen arkadaş varmı yardımcı olur mu teşekkürler tabii şifreli kanallarıda çözmüyor
teşekkürler arkadaş nasıl çözerim bu sorunu fixten kastın nedir problemi giderebilirmiyim bir sorum daha olacak yataylarda sinyal çok düşük geliyor bazı kanalların hiç sinyali gelmiyor örnek 12652/22,500/yatay bu kanalın hiç bir sinyali gelmiyor (not) başka cihaz takıyorum bütün kanalların sinyalleri 90 dan aşagıya düşmüyor.çok teşekkür ederim birde ben izmirde oturuyorum sorun mekanikse nasıl tamir ettiririm
arkadaşlar 9900 dcı kanalları bulmuyor yazılım yükledikten sonra
[QUOTE=Harikagenc;8488]Kyoto Uydu Alıcılar İle ilgili Soru-Problem Ve Görüşleriniz Buraya:[/QU efendım elımde kyoto 9700 dıjıtal uydu alıcım var yenı versıyon yuklenmıyor ne yapmam lazım
slm arkadaşlar bitane 9910 cı var err 3 hatası veriyor neden olabilir acaba bilgi verirseniz sevinirim tşk ler