-
sevgili arkadaslar bu işin suyu cıktı bir bakın diger sitelerde yok efendim batan gs ye bu kurbanda derileri bagış yapalım diye yazılar yazmışlar nerde bu gs lik ruhu arkadaslar meydanı bosmu sanıyorlar bizler onurlu ve gururlu bir taraftarız nerde bu yönetim hala uyuyorlar cıkıpta birtanesi cevap veremiyor onlar konusmayıncada söz ve cevap hakkı bizler geciyor antaltya kampına katılan tüm futbolcuları canı gönülden kutluyorum cunki futbolcunun ahlaklısı ve dürüst olan futbolcular bunlardır sevgili futbolcu kardeslerim bu medyaya engüzel cevabı sizler verdiniz hersey para demek degildir nisanın onuru ve guruda var sizler sırtınızdaki formanın sorumlulugunu bilen insanlarsınız bu taraftar sizlerle gurur duyuyor ölümüne sevdamsın cim bom
-
Antalya'da G.Saray-Beşiktaş alarmı
Antalya Spor Asayiş Güvenlik Kurulu, yarın Galatasaray ile Beşiktaş arasında yapılacak Efes Pilsen Cup 5 Final maçı için geniş güvenlik önlemleri alacak.
08 Ocak 2006 21:27
Antalya Spor Asayiş Güvenlik Kurulu, Gençlik ve Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Fazlı Akgün başkanlığında toplandı. Toplantıda, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki maç için alınacak tedbirler görüşüldü.
Vali Yardımcısı Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'da yapılacak derbi maçta her 2 takım taraftarlarının ayrı tribünlere yerleştirileceğini söyledi. Bu kararı, kulüp yöneticileri ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle yaptıkları toplantıda ortak olarak aldıklarını anlatan Akgün, şöyle devam etti:
''Beşiktaş taraftarları açık tribün ve Adopen tribünü, Galatasaray seyircisi de kapalı ve skorbordun yanındaki tribünlere yerleştirilecek. Üst düzeyde tedbirler alınacak. Polis güçlerimiz güvenlik için seferber oldu. Taraftarların olay çıkaracağı endişesini taşımıyoruz ama yine de önlemlerimizi almak zorundayız. Belki de hiç olay olmaz ve maç, hem sahada hem de taraftarlar arasında centilmenlik içinde tamamlanır.''
Maç biletlerinin saat 10.00'da satışa sunulacağını anlatan Akgün, Beşiktaş taraftarlarının, biletlerini Atatürk Spor Salonu önündeki gişelerden, Galatasaraylı taraftarların ise stat içinde bulunan gişelerden alabileceklerini bildirdi. Maç bilet fiyatları, kale arkası ve portatif tribün 15 YTL, kapalı ve açık tribün ise 25 YTL olarak belirlendi.
-
G.Saray'dan Saran haberine tepki
Galatasaray, geçtiğimiz günlerde basında yer alan Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Saadettin Saran'ın kulübe erken ödeme yaptığı şeklindeki haberlerin aslı olmadığını ileri sürdü.
09 Ocak 2006 15:28
Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz günlerde basında yer alan Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Saadettin Saran'ın kulübe erken ödeme yaptığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: " Saran-International ile Galatasaray arasındaki sözleşme uyarınca bir erken ödeme yapılması sözkonusu olmadığı gibi, bugünlerde böylesi bir ödeme de yapılmamıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur."
-
G.Saray'da hain adam kavgası
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın’ın arkasında durarak Genel Kurul’a sunduğu Riva projesine destek vermediği için ‘hain’ ilan edildiğini belirten Kıran, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12 Ocak 2006 09:34
G.Saray yönetimindeki çatlamanın ilk halkasını oluşturan ve mart seçimlerinde ortaya ‘aday’ olarak çıkan Turgay Kıran, patladı... Özellikle Başkan Özhan Canaydın’ın Genel Kurul’a sunduğu Riva projesine destek vermediği için ‘hain’ ilan edildiğini belirten Kıran, “Ben projeye karşı cephe almadım. Sadece zamanlama yanlıştı buna engel olmaya çalıştım” dedi. Kıran, “İki yıl önceki seçimlerde başkan adayıydım. Ve en büyük projem de Riva’yla ilgili olanıydı. Ancak benim bu hedefimi mevcut yönetim üstlenerek ancak bugün gündeme getirdi. İşte aramızdaki fark da zaten bu. Ve onaylamayınca hain oldum” şeklinde konuştu.
İş bilmemezlikle suçladı
Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, mevcut yönetimde kendini ‘hain’ ilan edenleri iş bilmemezlikle suçladı. Riva projesinin kendisine ait olduğu için daha çok sahiplenmesi gerektiğini belirten Kıran, “Ne var ki, olay oldu bittiye getirilmeye çalışıldı. Ama izin vermedik. Şimdi bir komisyon kuruldu . Olay en iyi kazançlı şekilde çözülecektir” açıklamasında bulundu. G.Saray’ın acilen Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı kurması gerektiğini de vurgulayan Kıran, “Riva’ya böyle büyük inşaatlar yapılacaksa bunu da kulübün pazarlaması gerekiyor” görüşünü savundu.
Mart ayına hazırlanıyor
Turgay Kıran, en uç açıklamasını da şu şekilde yaptı; “GYO gibi bir şirketin kurulmaması halinde önümüzdeki senelerde ipotekli olan kulübün gayrimenkullerinin birer birer icra müdürlükleri tarafından açık artırma ile satılacağına şahid olursanız şaşırmayın. Çünkü bıçak kemiğe dayandı...” Öte yandan Turgay Kıran, artık yönetim kurulu toplantılarına da iştirak etmiyor. Böyle yaparak Başkan Canaydın ve kendisini ağır şekilde eleştirenlere karşı tavrını sürdüren sarı-kırmızılı yöneticinin mart ayında yapılak seçimlerde liste çalışmalarına şimdiden başladığı öğrenildi
Türkiye
-
Fenerbahçe'de isyan
-
G.Saray'da keyifler yerinde
Galatasaray, Antalya kampı sonrası ikinci yarı hazırlıklarına İstanbul'da yeniden başladı. İdman renkli görüntülere sahne olurken oynanan Amerikan futbolu oldukça sert geçti.
12 Ocak 2006 16:03
Galatasaray, Antalya kampı sonrası ikinci yarı hazırlıklarına İstanbul'da yeniden başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Eric Gerets yönetiminde günün ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı-kırmızılı futbolcular, pas çalışmasının ardından Amerikan futbolu oynadılar.
Oldukça renkli görüntülere sahne olan Amerikan futbolu oyununda futbolcuların birbirlerine saldırmaları ve neşeli hareketleri dikkat çekti.
Pas çalışması esnasında ise daha agresif gözüken oyuncular, birbirlerine sert girmekten kaçınmadılar.
Sarı-kırmızılıların antrenmanına, dizindeki sakatlığı süren Volkan ile bademcik ameliyatı için ülkesi Çek Cumhuriyeti'ne giden Heinz katılmadı.
Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürecek.
-
G.Saray şut çalıştı
Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde akşam antrenmanını gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, koşu ve pas çalışmasının ardından şut idmanı yaptılar.
12 Ocak 2006 21:51
Galatasaray, devre arası hazırlıklarını bugün yaptığı çift atrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde akşam antrenmanını gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, koşu ve pas çalışmasının ardından şut idmanı yaptılar.
Antrenmana, sakatlığı bulunan Volkan ve bademcik ameliyatı için ülkesine giden Heinz katılmadı.
Sarı-kırmızılı takımın yarını izinli olarak geçireceği açıklandı.
-
Marek Heinz’den acı itiraflar !
Marek Heinz, "Galatasaray'a gelmekle iyi mi yaptım bilmiyorum. Forma şansım çok az" dedi.
Stepne gibiyim
"Türkçe anlamadığımdan arkadaşlarımla konuşamadım. İyi mi yaptım bilmiyorum"... "Onlar uyum içinde oynarken kendimi yedek lastik gibi hissediyorum. Forma şansım çok az".
Sport'a konuştu
Çek Cumhuriyeti'nde ameliyat olan Marek Heinz, ülkesinin önemli spor gazetesi Sport'a konuştu. "Türkiye'ye alışamadım. Türkçe bilmiyorum, tek arkadaşımla bile konuşamıyorum. G.Saray'a gelmekle iyi mi yaptım bilmiyorum" diyen Heinz, "Arkadaşlarım uyum içinde oynarken kendimi yedek lastik gibi hissediyorum" dedi.
Boykot yapacaklar
İki haftadır antrenman yapamadığını, bunun kadroya girmesini zorlaştıracağını da belirten Çek oyuncu krizle ilgili, "Şu anda para olayının durumunu bilmiyorum. Yöneticiler 'Ödeyeceğiz' sözü vermişlerdi. Bazı arkadaşlarım antrenmanı boykot etmeyi düşünerek paranın ödenmesini sağlamayı istiyordu" diye konuştu.
Pas Fotomaç
-
Aslan'a mart piyangosu
Arap sermayeli Avusturya'nın enerji şirketi DCE temsilcileri, Türkiye'de G.Saray'a destek verme kararı aldı. Mart seçimlerinden sonra yönetimle masaya oturacak şirket yetkilileri, Adriano, Trezeguet, Robinho ve Crespo gibi yıldızlara teklif götürecek.
14 Ocak 2006 08:23
Galatasaray kulübü ekonomik sıkıntıları aşmak için Riva dahil bir çok proje üretmeye çalışıyor. Görünen o ki Riva ve Seyrantepe projeleri sarı-kırmızılı ekipte mart ayında yapılacak genel kurulda seçilecek başkan ve yeni yönetimi bekleyecek. Seçim sonuçları genel kurul üyeleri tarafından merakla beklenirken bazı uluslararası şirketlerde dikkatlerini bu önemli seçimin sonucuna çevirmiş durumda. Avusturya'nın Uluslararası enerji şirketi D.C.E. (Deponietechnik-Consulting-Engineering GmbH) yatırım yapmak için Türkiye'deki temsilcileriyle yoğun bir şekilde araştırmalarını sürdürürken Arap sermayesini (Dubai kaynaklı) temsil eden şirket yetkilileriyle de başka yatırımlar için görüşmelerini sürdürüyor. Bu iki sermaye grubu sportif alanlara da girmeyi hedeflerlerken ilk düşünülen takımın Galatasaray olduğu ileri sürüldü. Arap sermayesini temsil eden yöneticiler, D.C.E. firmasının Türkiye'deki yetkilileriyle bir görüşme yaptı. Türkiye'den Galatasaray'la ilgilendiğini, hedeflerinin takımı ayağa kaldıracak transferler için mali kaynak üretmek olduğunu söyledi. Ancak bu grup marttaki kongreyi bekliyor.
GÖRÜŞME MARTTA YAPILACAK
Şirket yetkililerinin G.Saray'ı tercih sebebi, Müslüman bir ülkenin takımı olarak UEFA ve Süper Kupa gibi dev organizasyonlarda şampiyonluk yaşamış olması. Sızan bilgilere göre şirketler ne Riva ne de başka projeyle ilgileniyorlar. Görüşmeler için ise mart seçimlerini bekliyorlar. Sporunsesi com sitesinin haberine göre D.C.E şirketinin Türkiye temsilcilerinin yaptığı toplantıda şu görüşlerin ağırlık kazandığı ileri sürüldü. "G.Saray neden Adriano, Trezeguet, Robinho, Crespo gibi dünya yıldızlarına transfer teklifi yapmasın? G.Saray ismiyle transfer borsasına damgasını vursun. Bu futbolculara yapılacak transfer teklifi bile dünyayı ayağa kaldırır. Türkiye'den sadece G.Saray'la ilgileniyoruz. Zamanı gelince sarı kırmızılı yönetimle masaya oturacağız"
Dünyanın değişik bölgelerinde katı atıklardan elektrik, doğalgaz ve termik enerji üretmek için tesisler kuran D.C.E şirketi ilk olarak Adana bölgesinde yatırım planları yapıyor. Her iki şirketin Galatasaray'daki mart seçimlerinden sonra tutumlarının ne olacağı ise merak konusu.
G.SARAY MARKASI ERİMEMELİ
Dubai kaynaklı sermaye temsilcileriyle görüşen D.C.E. yetkilileri Hagi, Popescu ve Taffarel gibi yıldızlarla Avrupa'ya damga vuran Galatasaray'ın yeniden bu başarıları tekrar etmesi için planlar yapıyor.
-
"Çok kritik dört hafta"
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, futbolcularla toplantı yapıp, ligdeki ilk dört maçı hedef gösterdi."Bizleri çok kritik dört hafta bekliyor"
Belçikalı çalıştırıcının toplantıda "Bizleri çok kritik dört hafta bekliyor". Bu maçları kayıpsız atlatmamız şart. İlk haftalardaki puan kayıpları bizi hem moral olarak hem de puan olarak şampiyonluk yarışında geri bırakacaktır. Çok dikkatli olmamız gerek' dediği bildirildi.
Gerets'in Afrika Kupası için milli takımlarına giden ya da cezalı olan Song, Saidou, Ayhan ve İliç'in eksikliğini hatırlatıp, 'Her biriniz benim için birbirinden değerli oyuncularsınız yoksa bu takımda olmazdınız. Kime görev verirsem vereyim eksikleri aratmayacağınıza eminim' sözleri ile futbolcuları motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Gerets, dünkü idmanın ardından futbolcularına yarına kadar izin verdi.
Kaynak: Akşam