goldmaster dedim bende
Printable View
goldmaster dedim bende
Bence Kaon tabanlı Sunny uydu alıcıları için herzaman teknik destek bulabiliyorum. Yeni yazılımlar en kısa sürede forumlara veriliyor.Seyredemediğim kanal pek olmuyor,daha ne olsun derseniz eğer ufaklık için NBA tv nin de eskiden olduğu gibi çözülebilmesidir.
Kaon ve Sunny ekiplerine çok teşekkürler.
Ayrıca gerçi oy vermedim ama Goldmaster ve Topfield ları da unutmamak lazım yazılımlar geç çıkıyor çabuk şifre değişiyor ama sağlam ürünmüş.
Bende Sunny AT7010DCİ ve TF5000FTA iki uydu alıcım var ve önden giden Sunny oluyor,TF arkadan seyrediyor.
Kalite bakımından Teknik Servise pek ihtiyaç olmadığından pek fark göremiyorum.
Sadece güncel yazılım konusunda GM biraz zayıf kalıyor.
selam kolay kullanım ve kalite de next y,destekte sunny derim,
kullandığım cihazlar S,8012cı 7010Ft Next 2000cı puls 2000cıspuls
Not,next cihazları merceres arabaya benzetirim.Saygılar.
:present: next bana göre de tek geçilmesi gereken cıhaz. 7 senedir kullanıyorum.şimdi ikinci olarak YE 2000 cıs super plus aldım.şahane. destekte mükemmel.:present: :present: :present: :present: :present:
Next ten üstün yok bence...
bence sunny vede next tir
next ten bemunum
TÜM YAZILIM DESTEGİ CIKARAN FİRMALARIN DİKKATİNE./// bize göre bu yazılım destegini hiç cıkarmayacaklardı.kendi kendine oturacak ve gelişecek bir sektörü saman alevi yaptılar cıktılar.uydu cihazı alan kişi tv kanallarını net seyrede bilmek için alsaydı her kesin işi şu an devam ediyor piyasa tıkanıklıgı yaşanmıyor olurdu.tabi yok karasal yayın yok d-smart traşlarıda tuz biber cünkü esas amac net yayın seyretmek oldugu için müşterinin kafası karışmıyacak.tercihini öyle yapacaktı.isteyen karasalı isteyen d smartı bekleyecekti kafalarda bol soru işareti olmayacaktı.şindi millete dert anlat dur.darılan kırılan müşterilerle ugraş.üç kuruş para kazandık burnumuzdan geldi.ve güzelim uydu sektörü yalancı üc kagıtcı damgasını yedi millet gözünde satalım bakalım kime satacaz şindi bu malları.?????
bence tüm firmalar çıkardıkları tüm cihazların arkasında durup yazılım desteği vermelidirler. cihazı satıncaya kadar dost olup arkalarını dönmemelidirler.ilk model cihazları alanlara üvey evlat muamelesi yapmamalıdırlar.bu konuda sunny bence diğerlerinden biraz daha iyi gibi görünüyor şimdilik...
ben botech diyorum botech 7000 fta ların yazlımları hep güncel