çökmez çökmez korkmayın ben ellemedikçe çökmez:)
Printable View
çökmez çökmez korkmayın ben ellemedikçe çökmez:)
Alıntı:
fa77 Nickli Üyeden Alıntı
yau ne adamsın.. Ne işim olur böle şeyle uğraşmakla...:stop2:
Alıntı:
umsado Nickli Üyeden Alıntı
yau wallahi asparagas değil.. Cidden böyle bir mesaj aldım diyorum.. Arkadaşlar bu kadar işimin arasında hiç ftoşopla uğraşamam.. kaldıki bu kadar iyi kullanamıyorum... :angry8: :angry8:
bundan önceki sorunda yedekleme sorunu değilmiydi :spying:Alıntı:
umsado Nickli Üyeden Alıntı
forumun dilini tercüme eden kişi kilitlenen konuya tam mesaj yazarken sizde mesajı yolladıgınız an o uyarıyı vermiş ama siz bunu konu halinde acıp çöktü derseniz bu durum olmaz işte malesef lütfen konu acılırken kullanan deyim ve sözcüklere dikkat edelim bunu hatalar bölümünde acsaydınız duruma mudale etme sansımız vardı neyse geçti artık bir daha öyle mesaj almayacaksınız
Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
serkancığım şöyle bir durum var.. Bu forum zaten devam ediyor.. Bende programcıyım.. Program yazmanın ne menem bi durum olduğunu bilirim.. Forum zaten devam ediyor.. kıllığına bana çıktı bu hata.. bende espri olsun die koydum... zaten forum çökse bu konuyu burada tartışamayız bile... Haaa üslüp hatalı dersen eyvallah..
saygılar..
neyse bir olay geçti başmızdan .herkes tedirgin bu kadar konu acılıncada herkes korkuyor forumun hacklenme gibi sansı bile yok herkes bana bunu gösterirse herkes korkuyor.Çogu arkadasımız bile forumda yazmaz oılduklarınıda biliyorum hepsi kendi çapında haklı ama lütfen korku falan olmasın lütfen :(( :((Alıntı:
Abiju Nickli Üyeden Alıntı
Elledikçe çöker anlamı çıkmaktadır cümlenizden..Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
O zaman fazla ellemeyin..