Printable View
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :puah::puah::puah::puah: Kardeş ADminimiz bayan olduğu için adminiye olmaz mı :) Müdüre oluyo da adminiye olamıyor mu? admine de olabilir? valla biraz daha isim ararsak ikimizde süresiz banı yiyecez biraz sonra.....:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
Alıntı: bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. valla biraz daha isim ararsak ikimizde süresiz banı yiyecez biraz sonra.....:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: Tamam sus :) Ağzını hayra yor. Ama bence onunda hoşuna gitti ADMİNİYE :):puah::puah::puah:
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ADminiye deil misin yani :puah::puah::puah: :nono:: :nono:: :nono::
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tamam sus :) Ağzını hayra yor. Ama bence onunda hoşuna gitti ADMİNİYE :):puah::puah::puah: bilemem artık...sormaya senmi cesaret edeceksin yoksa benmi sorayım????:puah: :puah: :puah: :puah:
Alıntı: bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bilemem artık...sormaya senmi cesaret edeceksin yoksa benmi sorayım????:puah: :puah: :puah: :puah: bu mesajından bi önceki mesajına bakarsan anlarsın :) Neyse konuyu kapatalım artık :)
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu mesajından bi önceki mesajına bakarsan anlarsın :) anladım zatende çaktırmıyom...anlamamazlığa geliyom...ben köyden yarın geldim dün gitcem...ben gariban saf bi anadoluı çocuğuyum...anlamam ööle şeylerden ben....:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
Alıntı: bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. anladım zatende çaktırmıyom...anlamamazlığa geliyom...ben köyden yarın geldim dün gitcem...ben gariban saf bi anadoluı çocuğuyum...anlamam ööle şeylerden ben....:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :45::45::45::45:
tam bı bagımlısıyım , annem ne kadar kızsa'da markete gittigimde hep alıyorum
Alıntı: slimshady_45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tam bı bagımlısıyım , annem ne kadar kızsa'da markete gittigimde hep alıyorum Katılıyorum...:45::45:
ben mümkün mertebe içmiyorum