Devam etmeliydi..:45::45:
Printable View
allahım ya bu kadar acımtrak ve komik bir dizi olamazdı bence bitmesi iyi oldu
mehmetin yaptığı neydi öyle namus belasına nermini affetmiyor ama başka filizi kadını yapıp sonra nermin de nermin diye diğerinin peşine düşüyor (nermin yaralanmamış olsa arayıp soracakta değildi zaten :) ) birde nerminin ablasına kıl oldum ne o öyle herşeye maynanoz bir tip nerminin başını asıl ablası yaktı herşeyde endere haber verdi paralı adam diye evdekiler izliyor diyezoraki bir seyredişti benimki, seyrederken krizlere giriyordum son bölümler zaten o kadar saçma ve gereksizdiki adeta sündürdüler olayı bitmesine iyi oldu yeni konu bulamamışlardı kısır döngü başa sarıp duruyorlardı
GÜzel Bİr Dİzİ İdİ.emeĞİ GeÇen Herkese TeŞekkÜrler.
sen gel bu zamana kadar izle, son bölümü izleme. yapılacak işmi yaaa..Kaçırdım :D
Zaten izleyecek kadar vaktim olmuyordu ara sıra haber birşey seyrettirmiyorlardı evde o dizi yüzünden iyiki bitmiş.
eğer film hiç yayınlanmayacsa türk örf ve adtelrini vurgu yapmak istedilerse eğer okara örf ve adetler farklı olmaz el değen kadını almayız ama herkesin altından geçen kadın hamile kalır onu alırız gibi oldu ayrıca vurgusu.birde zanginlik fakirlik felen gibi kavramlarla madem halkın alt kesiminin biz böyle severiz vurgusu var ise neden genel halıkın istediği gibi bitmedi.o kadar yarımla bittiki dizi bence kurtlar vadisinin gölgesinden kurtulmak istediler.yoksa film izlenmeyecek diye endişe ettiler bitmesi gereken son böyle olmamalıydı hele deli yürekten sonra .böyle bir son .bizim.beklentilerime cevap vermedi benim temennim bu dizi gelecek sezona devem ader ve rüya olur yaşananlar.inş öyle olur yoksda bir daha osman sınavın hiç bir filmini izlememe kararı aldım.dalgamı geçiyorsunuz acı hayatın acıyla bitmesi gerekmiyordu birde kırın zencirleri farklı olsun diye düşündüm ama sağlık olsun .
begenerek izlediğim tek diziydi bitmesine üzüldüm emegi geçen herkeze onsuz teşekkürler
evet bende kacırdım son bolumunu ama guzel dızıydı bu demektırkı pazartesı aksamlarıda tv yok bıze ınternet basındayız artık :45:
zaten eski türk filimlerin seneryasondan alıntı yapılarak cekilen bir dizi idi onun icin fazla kaliteli degildi eminim daha güzel diziler cekilir artık türkiyedede orjinal gecmişten alıntı degil yani