Yorumlarınızda düzeyli olun lütfen...Küfür hiçbir şeyin çözümü değil...
Printable View
Yorumlarınızda düzeyli olun lütfen...Küfür hiçbir şeyin çözümü değil...
Bunu yapanlar şerefsizin daniskası hemde ne olduğunu bilimeyen zavallı beyinsiz mahlukat müsvettesi...
Girmeyin arkadaşlar bu youtubemidir nedir bu siteye girmeyin bu kadar basit
allah hepsinin belasını versin..türk gençliği olarak bunların kellesini almamız lazım..askerimize kelle diyen bir başbakan var ne yazık ki.
şerefsizlik paraylamı bedava;yapıyor işte adi sürüleride...
Youtube'de yorum yaparak iyice bi içimi boşalttım ama bir faydası olurmu bilemem,aslında hacker'larımız bu işi bitirir ama
daha başına baktım kapattım ne oldugu amacı belli arkadaşlar ama malesef sadece bizler burda cırpınıyoruz bu ülkenin yetkilileri nerde acaba bu ahlatksızlıklara bu adilikleri görmezlermi görüp bir müdahale etmezlermi Türkiye bu kadarmı aciz bukadarmı kendini savunmaz durumda tabiki hayır ama malesef başımızdakiler yetkililer bu saldırılara bu ahlaksızlıklara sustukca bizler buradan tepki göstermekle kalıyoruz bu siteye gösterdigimiz tepki kadar bunlara dur demeyen sesiz kalanlarada tepki göstermelilyiz fakat ben inanıyorum birgün tüm dünyanın Türkün gücünü görecegi gibi bizim başımızda bizi bu durumlara düşürenlerde görecekler birgün bunların hesabı o sesiz kalanlardanda sorulacaktır eminim
Atatürk’e ve Türkiye’ye küstah saldırı !
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan youtube.com’da Türkiye’yi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aşağılayan videoların yayınına devam ediliyor.
YouTube, büyük bir rezilliğe aracılık ediyor. Siteye “antiDagirker” adlı kullanıcı tarafından eklenen videoda, Atatürk'e ve Türk milletine küfürler ediliyor.
PKK’lıları “Kürt askeri” olarak gösteren videoda Türkiye’ye ve Atatürk’e hakaretler yer alıyor.
Daha önce de youtube.com’da bu tarz videolar yayınlanmış ancak izlenilen yanlış “politika” sonucunda youtube.com erişime kapatılmıştı. Ancak bunun çözüm olmayacağını ve sansürden öteye gidemeyeceğini bağıra bağıra dile getirmiştik.
Bu nedenle bu çirkin saldırıya dur diyebilmek için duyarlı halkımızdan bir isteğimiz var.
Youtube.com’da yayınlanan bu videonun yayından kaldırılması için sitenin iletişim adresi olan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden tepki maili göndermeliyiz.
İşte YouTube.com’a göndermeniz gereken mail:
İngilizce Metin
“YouTube administrators,
The videos that YouTube has been still broadcasting contains contemptuous and insulting claims about Mustafa Kemal Ataturk, the founder of the Turkish Republic. The user “antiDagirker“ is seriously putting down the Turkish Nation by posting this particular video. I do condemn you and ask you to stop broadcasting these videos as soon as possible. I already thank you for your cooperation and your kindess...”
Türkçe Metin
Halen yayınlamasına izin verdiğiniz, “antiDagirker“ isimli kullanıcın sitenize koymuş olduğun Atatürk videoları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretler içermektedir. Bu videolar yoğun bir biçimde Türk ulusunu aşağılamakta ve küçük düşürmektedir. Sizi bu video'yu yayınladığınız için kınıyor ve sitenizden kaldırmanızı rica ediyorum. Gerekeni yapacağınıza şimdiden inanıyorum.
:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: