sayın ınformed kerdeşim ilgin için çok tşk ama 23-12-2006 yazılımı malesef
polsatları açmadı sirus uydusu ok polsatlar yok. ikisinide açacak yazılım arıyorum
ustalardan ayrıntılı cevap bekliyorum selamlar.
sayın ınformed kerdeşim ilgin için çok tşk ama 23-12-2006 yazılımı malesef
polsatları açmadı sirus uydusu ok polsatlar yok. ikisinide açacak yazılım arıyorum
ustalardan ayrıntılı cevap bekliyorum selamlar.
Arkadaşlar bazı hispasat kanalları SR değiştirdiğinden bazı kanalları alamıyordunuz. Bu gece uğraşmam sonucu bunların tekrar eski 27500 SRye döndüklerini gördüm. Ve sizler için yeni bir kanal listesi ve softcam hazırladım. Acikocu arkadaşlar aciko yazılımını attığınızda sizlerde aynı kanal listesi ve softcamı hiçbir değiklik olmadan kulanacaksınız. Bilgilerinize. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
eline sağlık usta teşekkürler..
Arkadaşlar softcam şu an itibariyle güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Emmi ustam yabancı bi sitede gm 11000 serisinin softcamı var aes,d+,tv Cabo,polsat,dream tv açık diyo fakat bir türlü yükleyemedim cihaza pkm ile olmuyo ben linki vereyimde sen kontrol edebilirmisin şimdiden teşekürler
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
GOLDMASTER 11000 SERIE by KM_AES Fix_DreamTV Fix_D+ OK_PW OK_22.07.2007.zip
Kardeş denedim ama cihaz almıyor. Kosovalı kardeşimin dediği gibi bizim alıcılara uygun değil. Keşke uysaydı. Bilgilerinize.
Saygılar.
GOLDMASTER 11000 SERIE by KM_AES Fix_DreamTV Fix_D+ OK_PW OK_22.07.2007.zip
dosya aynen bu şekildeydi bende sevinmiştim vatandaşın biri yazılımı fixleyip buraya vermiş diye ben her halukarda sitenin adresini vereyim siz yinede bi kontrol edersiniz üyelik istemeyen bir site zaten herkesin cihazına yarayacak birşeyler bulunuyo
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ilginize teşekürler kosovalı ve emmi usta
Kardeş zorakide olsa kontrol ettim. GM 11400 cime yükledim ama benim forumda verdiğim softcamla aynısı. Hiçbir fark göremedim. O senin bahsettiğin kanalların hiçbirini açmıyor. Bir kere bu yazılım değil softcam. Bunu zaten ben forumda veriyorum, önemli değişiklikler olunca. Bilgilerinize.Alıntı:
Saygılar.