Yer edirne-keşan 600-650 civarında kanal alıyorum.90'lık ofset anten
Printable View
Yer edirne-keşan 600-650 civarında kanal alıyorum.90'lık ofset anten
arkadaşlar bütün sorun yazılımlarda ADANAda eski yazılımlarla 150 lik çanakla 690 tane yayın alırken şimdi kaon absat yazılımı ile 512 tane yayın alıyor üstelik yeni yayınlar geldigi halde tekillalar saat 23/00dan itibaren gidiyor sabah geiyor tüm sorun YAZILIMLARDA
150 cm parabol yer çeşme Astra 19.2 696 kanal 1L hariç-çok iyi ince ayarlı
günaydın
İzmir-çeşme parabol 150 cm Astra 19.2 720 kanal feed ve test kanallar hariç
astra uydusunda yayınyapan 12722 h 22000 frekansındaki yayınları seyretmek istiyorum yer istanbul topkapı çanak 90lık acaba seyredebilirmiyim yardım ederseniz sevinirim TEŞEKKÜRLER
doğru skystar ile şuanda hispasat ve eutelsat3a bulunan hd yayınları seyrediyorum ancak hotbrid çanagına taktıgım ikinci lnb astra 299 kanal çıkıyor benim amacım astrada bulunan şifresiz hd yayınları seyretmek ancak yayını alamıyorum sizce nedeni ne olabilir yardım ederseniz sevinirim TEŞEKKÜRLER
yer zonguldak 1,50 parabol çanak astra 0,6 lnb 9600 cıp 752 kanal premirelerde % 65 civarı sinyal war
arkadaşlar astra hakkında fazla bilgim yok bu uyduyu ayarlamak istiyorum, bir tane ayarlasam hepsi ayarlanır mı, yani aynı yörüngedeler mi. birde hotbird çanağını arkasından baktığımızda hangi yöne çevirmemiz gerekir