yukardada belirttildiği gibi 12.01.A5 lerde no av hatası için ilk önce kaon orjinal yazılımını atın ve ardından kuru kafa ve son olarak güncel yazılımı atın
bu yazılım stream menulu mü yoksa bildiğimiz kaoınun kendi menusu mu turkçe dil desteği mevcuttmu ona göre yüklemeyi düşünüyorum
arkadaşlar 13.42.65 lere verilecekmi yazılım bilgisi olan arkadas varmı?
Bonjour à tous,
Est-ce le modèle stream system ?
Merci d'avance,
Tchico
sağol usta
değişen nasıl bi şey yok arkadaşım test diyorum sorunları olacaktır diyorum *** editlemiyoruz yazılıma ana hatlatıyla oynuyoruz tek bir harf değişimi bile bir sürü hataya yol açıyor *** menü girişi sarı +menü *** menüsüne reset unutmayın birde channel locked on olacak tps yi açamayan arkadaşlar bunları göz önüne alsın yazılımlarda bir sorun yok şu an tam 1 gecedir sürekli açık 2 cihaz aynı zamanda turner paketi kendi rsa ve *** düzeniyle fixlendi polsat paketinden değil ayrı çalışıyor cı menüsüne gelince biraz zor ama imkansız değil tr dildeki testlerde şuan tam anlamıyıla türkçe elde edilemedi ama %50 oranında tr oluyor dil çalışmalar devam ediyor sürekli onloine olamıyorum bu aralar kimse kusura bakmasın...yazılımı radiac toolsla açın bi bakın anlayan arkadaşlar:wave:
ya 13.42.65 lere niye üvey evlat muamelesi yapılıyor..
TPS 'nin açılması için saat ayarının GMT + 0.00 olarak ayarlanması gerekiyor,aksi halde auto yapmıyor.Tabi birde france5 kanalında biraz beklemek lazım,dünden beri kullanıyorum TPS multiler dahil açık.
Yazılım 12.01.A5 Cihaza yükledim TPS+ABSAT ok.
Yükleyecek yeni arkadaşlara belki yardımı olur diye prosedürü açıklayayım;
1- Kanal editörle kanal listesini yedekledim;
2- Kurukafa yazılımını attım;
3- Yükleme programı ile Engineer modda yazılımı yükledim;
4- Yedeklediğim kanal listesini cihaza tekrar yükledim;
5- Setup bölümünde Disecq ayarlarını yaptım;
6- Menüde kanal kilidini açık hale getirdim.
Kanallar OK. Şifre 0000 olarak 4 haneliye döndü ve kilitli favori1 bölümü açık hale geldi.
Menü özelliği stream e benzemekle birlikte daha kullanışlı.
Yazılıma emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
12.03.a5 gene yok yazılım işe yaramamaya başlayınca bize de gelir herhalde. herzamanki gibi