Sözümüz senin gibi kardeşlerimize değil arkadaşım. Sen neden üzerine alınıyorsun. Tabi ki hepsi bir değil. Hem sadece kürtler mi teröristlik yapıyor bu memlekette. Sözümüz bu şerefsizleredir, inşallah anlaşılmıştır. Ben kürtleri yakından çok iyi tanıyorum, doğu ve güney doğu illerinin bir çok yerinde kaldım ve gezdim. Senin için rahat olsun,
21-07-2007, 23:55
Mehmet Kaynaklı
Alıntı:
ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sözümüz senin gibi kardeşlerimize değil arkadaşım. Sen neden üzerine alınıyorsun. Tabi ki hepsi bir değil. Hem sadece kürtler mi teröristlik yapıyor bu memlekette. Sözümüz bu şerefsizleredir, inşallah anlaşılmıştır. Ben kürtleri yakından çok iyi tanıyorum, doğu ve güney doğu illerinin bir çok yerinde kaldım ve gezdim. Senin için rahat olsun,
teşekkürler kardeş bukadar yazman daha güzel :wave:
22-07-2007, 01:12
bulletfromhell
Alıntı:
hulkhogin Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Lütfen konuşurken Kürtlerin hepsini sakt etmeyin bende kürdüm ama bu şerefsizlerden nefret ediyom.Allah bunların belalarını versin onların yüzünden bir türlü rahat olamıyoruz.Sizden ricam lütfen sadece bu gibi insaların söylerken bütün kürtlerede aynı kefeye koymayın.Gerci koymazsınız ama ben genede söyliyim.Ben bu ülkede rahatım kardeşim hemde eczacılık yapıyom devletimide çok seveyim.İnşallah bu gibi pislikler aramızdan cıkartılır.Herkese Saygılar
yanlı yada yanlış bir durum yok ortada...hiç kimse kendi anne babasını seçemeyeceği için kendi etnik kimliğinide seçemez...dolayısıyla insanları seçemeyeceği şeyler için artı yada eksi bir şekilde değerlendiremeyiz....kişileri kendi istekleriyle yaptıkları tercihler sebebiyle eleştirebiliriz yada övebiliriz...dolayısıyla etnik kimliğinin o veya bu olması sebebiyle kişiler bu ülkenin aleyhine çalışırsa,kendilerine bu ülkenin üniter yapısı dışında başka haklar elde talep ederse ve bunun adınada falanca milletin kültürel hakları adı altında bi kılıf bulmaya çalışırsa o kişiyi etnik bir sıfatla adlandırmayız...o kişinin adı bizzatihi teröristtir ve kafası Allah'ın izniyle ezilecektir....öte yandan bu ülkeye bağlı olan,bu ülkeye hizmet eden ve bazı kılıflara saklanıp abidik gubidik yapmayan herkes bizim kardeşimizdir...hangi etnik kimlikten olursa olsun...onun için sen müsterih ol...burada bu titizlik her zaman gösterilir....
22-07-2007, 01:22
kucer06
Alıntı:
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı
yanlı yada yanlış bir durum yok ortada...hiç kimse kendi anne babasını seçemeyeceği için kendi etnik kimliğinide seçemez...dolayısıyla insanları seçemeyeceği şeyler için artı yada eksi bir şekilde değerlendiremeyiz....kişileri kendi istekleriyle yaptıkları tercihler sebebiyle eleştirebiliriz yada övebiliriz...dolayısıyla etnik kimliğinin o veya bu olması sebebiyle kişiler bu ülkenin aleyhine çalışırsa,kendilerine bu ülkenin üniter yapısı dışında başka haklar elde talep ederse ve bunun adınada falanca milletin kültürel hakları adı altında bi kılıf bulmaya çalışırsa o kişiyi etnik bir sıfatla adlandırmayız...o kişinin adı bizzatihi teröristtir ve kafası Allah'ın izniyle ezilecektir....öte yandan bu ülkeye bağlı olan,bu ülkeye hizmet eden ve bazı kılıflara saklanıp abidik gubidik yapmayan herkes bizim kardeşimizdir...hangi etnik kimlikten olursa olsun...onun için sen müsterih ol...burada bu titizlik her zaman gösterilir....
Bundan güzel bir açıklama olamazdı ellerine sağlık:45:
22-07-2007, 01:33
Simba
Bu kadarda olmaz. Bu gibiler yüzünden turkiye bu halde bir tane daha parti başkanı var bunların tetikçisi dogu perinçek özellikler bu adam aponun yanına gitmiş adam sofrasında yemek yemiş.Bu ulkeye ihanet eden bir adamı hala siyasi parti başkanı diye konusturuyorlar ya yazık
22-07-2007, 13:15
emmi
Hulkhogın kardeş sen gönlünü ferah tut. Nasıl bizlerin içinde de varsa bu ülkenin kötülüğünü isteyen satılmışlar; elbette kürtlerin içinde de var. Ben şahsen 15 yıl doğu ve güneydoğuda öğretmenlik yaptım. Hemde gönüllü. O iyi insanları hala anarım. Çünkü ekmeklerini yiyip, sularını içtim. Özellikle bekarlık dönemlerimde anam babam oldular bana. Biz binlerce yıl birarada yaşamayı becermiş bir milletiz. Ve daha da devam edecek bu birlikteliğimiz. Bizler etle tırnağız. Çakal her yerde çakaldır. Oçakallarla kendinizi bir tutmanızı asla istemiyorum. Bizler ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" felsefesine sıkı sıkıya sarılırsak kimse bizim birlikteliğimizi bölemez. Çünkü bu söz öylesine söylenmiş bir söz değildir. Yukarıda arkadaşlarında belittiği gibi etnik kökeni ne olursa olsun bu bayrak altında kendini bu ülkenin vatandaşı sayan herkes bizim kardeşimizdir. Onun için sizin gibi kardeşlerimize kimsenin en ufak bir sözü olamaz. O ABD ve AB'nin gölgesinde uluyan çakallarında defterleri dürülür birgün elbet. O günler yakındır. Sizler üzülmeyin.
Saygılar.
04-12-2007, 12:05
CABBARİ
Leyla zanadan yeni küstahlık
AP'de yaptığı konuşmada, Kürt sorununun çözümü için Abdullah Öcalan'ı işaret eden Leyla Zana, "Sayın Öcalan'ın halkların birlikteliği ve barışı için rolünü son derece önemli buluyoruz" diye konuştu.
Avrupa Parlamentosu'nda (AP) 4'üncüsü düzenlenen Kürt Konferansı'nda konuşan eski DEP milletvekili Leyla Zana, sorunun çözümü için Abdullah Öcalan'la mutabakatın gerekli olduğunu söyledi.
AP'nin verdiği Sakharov Ödülü'ne sahip olan Zana, "Sayın Öcalan'ın halkların birlikteliği ve barışı için rolünü son derece önemli buluyoruz" dedi. Sadece Kürtlerin değil Türkiye'de bazı aydınların da kapsamlı mutabakattan bahsettiğinin altını çizen Zana, "Dünyadan beklenen, bu iradeye saygı duyulması ve uluslararası pazarlıkların dışında bırakılmasıdır" dedi.
Vatandaşlığın sadece yasalarla yapılamayacağını ifade eden Zana, "Bugün sözde kabul edilenler yarın özde vatandaş olabilirler" diye konuştu. "İyi Kürt, kötü Kürt politikası iflas etmiştir" ifadelerini kullanan Zana, "Tahammül eşiğini aştığımızı düşünüyorum" diye ekledi.
AB'ye de Türkiye'ye sorumluluklarını hatırlatma çağrısı yapan Zana, "Söylem birliği sorunu ağırlaştırıyor. Çözüm Türkiye'ye özgü olmalı, ancak her şey iç dinamiklerden beklenmemeli" şeklinde konuştu. 'DTP güvence vermeli'
Toplantıda, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu (KPK) Eşbaşkanı Joost Lagendijk de konuşma yaptı. Lagendijk "Kürt sorununun çözümü için önerilerini" şöyle sıraladı: "Öncelikle (terör örgütü) PKK hemen ve koşulsuz olarak silahlarını bırakmalıdır ve asla ellerine geri almamalıdır. DTP, PKK'nın son aylardaki saldırılarının en önemli kurbanı oldu. İkincisi, Türk hükümeti PKK saldırılarına rehin olmamalı. Yeni anayasada azınlık haklarıyla ilgili temel değişiklikler dahil olmak üzere sosyal ve ekonomik reformlara devam etmeli. Son olarak DTP, terör örgütü PKK'nın stratejisinin ve saldırılarını onaylamadığı konusunda yüzde 100 güvence vermelidir. Bu konuda çok açık ve anlaşılır olmalı."
Demirtaş: Döneceğim
DTP'li Ahmet Türk ise 1921-1924 yılları arasında Türkler ve Kürtler arasında "asrı saadet" yaşandığını, ilk TBMM'nin "Kürt-Türk karma meclisi gibi görüldüğünü" belirterek Atatürk'ün Kürtlere özel statü tanınmasından yana olduğunu ileri sürdü.
Bu arada, Türkiye'ye dönmesi tartışma konusu olan DTP lideri Nurettin Demirtaş, konferansın ardından Türkiye'ye döneceğini açıkladı.
04-12-2007, 13:14
osmann
konuşurlar. leylası da konuşur, sırrı sıda...adamlar işini yapıyor. bir biz yapamıyoruz...
Dün sky tv de bir program vardı... altındaki yazıda " İkinci bir yavru vatan" gibilerinden bir başlık.... "ulan buda ne" diye biraz baktım. bizim bazı aklı evvel aydınlarımız çıkmışlar kürt devleti kurmuşlar ve bize dokunacak yararlarını sıralıyorlar...Hani bunu show da cnn de yapsalar anlardım bir nebze ama sky tv yi ben farklı zannediyordum....
Bu tip programları safkan türkler yaparsa, safkan pkk lıların yaptıkları çok değil....
selametle...yıllardan beri bir hayırlı haber alamıyorum. ne talihsizmişiz birader. vatan ayaklarımızın altından kayıyor. bir "hiiieeyyyt" diye bağıramıyoruz bile...ecdadımız osmanlıların son demlerindeki insanlar gibiyiz...saf saf dolaşıyoruz, çalışıyoruz, yiyoruz...
ne hükümet hükümet, nede basın basın, oooffff...
04-12-2007, 15:04
lordlordleon
ya bu kadın benim geleceğimle oynadı ve tüm doğuda 2001 de askerlikte olan herkesin geleceğiyle oynadı belki bu diyarbakırda konuşma yapacak diye çarşılar kitlediler kimse ne sivil personel nede subay astsubay il içinden çıkamadı mardinde askerdik diyarbakıra gidemedik bunlar gibi daha nelerin zanlısı bu şahıs hala konuşuyor ve konuşturuluyor helal olsun alkışlamaktan başka bişey yapabilen varsa hodri meydan :( :( :(
04-12-2007, 15:21
CABBARİ
Alıntı:
osmann Nickli Üyeden Alıntı
konuşurlar. leylası da konuşur, sırrı sıda...adamlar işini yapıyor. bir biz yapamıyoruz...
Dün sky tv de bir program vardı... altındaki yazıda " İkinci bir yavru vatan" gibilerinden bir başlık.... "ulan buda ne" diye biraz baktım. bizim bazı aklı evvel aydınlarımız çıkmışlar kürt devleti kurmuşlar ve bize dokunacak yararlarını sıralıyorlar...Hani bunu show da cnn de yapsalar anlardım bir nebze ama sky tv yi ben farklı zannediyordum....
Bu tip programları safkan türkler yaparsa, safkan pkk lıların yaptıkları çok değil....
selametle...yıllardan beri bir hayırlı haber alamıyorum. ne talihsizmişiz birader. vatan ayaklarımızın altından kayıyor. bir "hiiieeyyyt" diye bağıramıyoruz bile...ecdadımız osmanlıların son demlerindeki insanlar gibiyiz...saf saf dolaşıyoruz, çalışıyoruz, yiyoruz...
ne hükümet hükümet, nede basın basın, oooffff...
şu anda zaten akli selim oturup konuşursak basının istediğide bu zaten
ülkeyi bölmek için en büyük basıncı(siz anladınız onu) gazete ve televizyonlarıyla saldırıda bulunuyor ben bunların türküm demesinden dolayı utanç duyuyorum
selametle