tebrikler en güzel açıklama bu oldu:ty:
Printable View
şu an teorik olarak gözüken en sağlam transfer g.saray lı linderoth....tabiiki seyredip görücez ona göre daha objektif veriler elde ederiz ama şu an için görünen bu....
Arkadaşlar en iyi transferi yapan kulülübümüzün kim olduğuna tabiki maçlar başladığı zaman karar vereceğiz,ancak oylamaya katıldığımız için gönlümüz el vermesede tabiki trabzonspor'u söyliyeceğiz.Ben yinede fenerbahçe'yi tebrik ediyorum carlos ismi övünmeye değer buluyorum.
İlk olarak şunu söylemek istiyorum Alex ile Lincoln'ü biz karşılaştırmadık bu polemiği başlatan gs yöneticileridir.
Schalke menajerinin yaptığı açıklamayı okuduysanız "Lincoln iyi oyuncu ama..." başlığıyla yer aldı medyada.Lincoln'de Alex gibi istikrarsız bir oyuncu yani çok koşmuyor ama tekniği yüksek.O yüzden Alex'te Lincoln'de Avrupa'da tutulmadı.Fakat Alex geçen sezon ligin gol kralıydı bu sene Lincoln'üde göreceğiz :45:
galatasarayın transferleri fena değil başarılı olurlar
bir beşiktaşlı olarak en iyi transferleri galatasaray yaptı diyorum.
En iyi transferi Fenerbahce yapti - :puah:Carlos,sezon baslayinca herkes bunu gorucektir !!!!!!!!!!!!!
benim pek fazla futboll'a aram yok ama sadece gördüğüm ve duyduklarımdan ibarettir bana deseniz fener bahçenin oyuncuları kim inan bilmem tek bildiğim rüştüy'oda gitti.:( o nada üzüldüm...neyse ben genede FENER BAHÇELİYİM okadar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ben Galatasaraylı'yım ama en iyi transferi Fener yaptı.
Maddi kazancı çok oldu. Oynar -oynamaz o başka meseledir. Forma satışlarına bir bakın... Adam kulübe oynamadan kazandırdı. Kulübede otursa fener seyircisi stada yine koşar.