Alıntı:
Format attığınız bölümdemi olmuştu hata yoksa HARD DISK'in diğer bölümlerinde mi oluştu
ben c ye format attım f deki bazı dosyalar acımıyor format atmadan önce acılıyordu
format attıgım yer güzel calışıyor f deki ler açılmıyor yeni kart aldım ondada aynı hatayı verdi
kart yazmaya karşı korumalı diyor yani biz şifre kamadık karta teşekkürler
saygılar oldsman
karta biçimlerdirme yapılmadı biçimlendirme yapıldıgı zaman calışmıyor o yüzden yapmadık
kart pahalı 80 ytl bizim burda
Search and Recover 4.2 hasar görmüş silinmiş dosyaları kurtarma geri getirme programı
Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.
Kod:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bunu indiremiyorum 1 saniye diyor ve inmiyor teşekkürler
Link sağlam solda süre sayımının bitmesini bekleyiniz ( 10 SN ) altında DOWNLOAD yazan yere tıkla
dedigin şekilde yapıyorum indirmeye başladıgında bitime 1 saniye diyor ama bitmiyor
5 dakika geçmesine ramen hala 1 saniye diyor..teşekkürler
Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.
Kod:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu programı nasıl kullanacagımı açıklar mısınız resimleri ve müzikleri nasıl alırım teşekkürler saolun
saygılar