yine haberlere çıktı gizliden gizliye kumarhane işleten bir kişi yakalanmış aylık cirosunu kendiside bilmiyor korkunç para dönüyor artı kirli işler:(:(
selametle
Printable View
yine haberlere çıktı gizliden gizliye kumarhane işleten bir kişi yakalanmış aylık cirosunu kendiside bilmiyor korkunç para dönüyor artı kirli işler:(:(
selametle
Bir şeyi ne kadar yasaklarsan o kadar tersine artıyor.Boşuna yasak koyacağım diye uğraşma sen ne kadar yasaklasanda millet gizli gizli gene de oynuyor.Bir serbest bırak bakalım ne olacak.
bence kesinlikle açılmamalı
e heralde ağa...Allah aşkına bugün kumar oynatan kahvelere bi bakın...sahiplerinin altında son model arabalar....kim çay satarak o arabalara binebilir???...kumarı her zaman oynatan kazanır...masada dönen paranın % 10 u kahveciye kalır....
kağıdı herkesten iyi oynarım ama hayatta kumar oynamadım...çünkü kumar masasına oturan adam masaya namusunu koyupta oynar....namuslu adamın kumarhanede ne işi var???? üstelik benim bildiklerimi mahalle arasında top oynayan çocuklar bile biliyor...çünkü kumar kahvelerde aleni oynanıyor ve bunu valilik dahil her yer biliyor..üstelik üstünde üniformasıyla kumar oynamaya gelen emniyetçiler var...bilmem anlatabildimmi???
Bilinen şeyler bunlar...kumarın namusumu olur...???mantıkta şu...dört kişi otur masaya birbirinin parasını bin bir türlü oyunlarla almaya çalış...bunda pek namus falan aramak abesle iştigaldir...uzun sayılacak zaman oynadım çok iyi bilirim neyin ne olduğunu hatta kısa süreli 2 ay kadar çalışmışlığımda vardır kumarhanede...zaten orada gördüğüm şeyler doğruyu gösterdi tövbe ettim paralı oyun oynamaya bir dahada oynamadım...ne rezillikler dönüyor...anlatsam dilin tutulur...neyse uzatmıyayım fazla...sevgilerimle...