birçok kişi next dediğine göre bize de next almak düşer (foruma giremedim malum hazırlıklar felan nasip olursa 24 kasımda evleniyorum)
Printable View
birçok kişi next dediğine göre bize de next almak düşer (foruma giremedim malum hazırlıklar felan nasip olursa 24 kasımda evleniyorum)
next almada ne alirsan al cünki 8000 leri sattilar bir mütdet sonra yazilim dahi vermiyorlar goldmaster ve redline al daha iyi next den bin kat daha iyi derim tercih yine senin
boşuna paranı harcamaAlıntı:
hepsi iyi de
şifreli kanallara bakacaksan
netron 6000 smt veya impax fta al derim
piyasanın en iyi cihazları( emu destekli olarak tabiiki)
vede en ucuz cihazları
sonra bakarsın
malum kanal emuya felan düşer,bellimi olur ?
iyide arkadaşlar next lerin neyi kötü sadece bi 8000 serisi hayal kırıklıgı olmuştur o kadar ama diger seriler mesala 2000 7500 9000 serilerin de hiç bi sorun olmamıştır kadıki goldmasterin 9000 serisi hariç diger modelleri beş para etmez yazılım destegi bile artık saygı deger hocalardan veriliyor vay 20 000 30 000 vs serileri allah yardımcınız olsun
herkese selam arkadeşlar bende uydu almaya karar verdim burada benim aradığım şartlar yazılım sınırsız olması 3 çanakla faliyet göstermesi 90 ytl ile 60ytl arasıolması güncellenebilir modifiye edilebilir olması