Alıntı:
bence 2 takımda en iyi kurayı çekti iki takımımız da ikinci olabilir. zaten psv yi istanbulda yener cska dan da 4 puan alabilir. 7-8 puan ile ikinci olabilir
Printable View
inşallah benim aşalık kopleksim yok yeterki kendi gücümücün farkına varalım bizim takılmlarımız o yazdıklarınız takımlardan cok cok aşagıda degil ama bizdeki bu onlar bizden daha ii olüleri bizi yener mantıgı ile hic bir yere cıkamayız fatih terim bu zihniyeti yıktı kupaları aldı yeterki kendi icimizdeki gücü cıkaralım ortaya yaşayalım görelim umarım fenerli futbolcularda senin gibi düşünmüyordur da beni utandırmazlar saygılarAlıntı:
İç sahada 7 puan garanti alır ama dış sahadan 1-2 puan getirebilir mi bilmem.
fenerbahçe bu gruptan çıkarsa ne mutlu olur bu takıma ben çıksın isterim nedeni ise puanlar alıp seneye cimbomum baraj maçı oynamadan diğer lige kalır
en iyi ihtimalle 3 olur
grupten cikma sansi zor
bazı arkadaşlar biribirleri ile bir konu yüzünden gerekisz tartışmalra polmiklere giriyorlar bu gibi siyaset ve maç konuşlarında bir çok defa uyarıda bulunduk ama di,kkate alı9nmıyor bu konuda bundan sonra en ufak sürtüşme olursa o kişi mevkisi ne olursa olsun gerekli cezayı alacaktır.
konuyu dağıtmadan ve birbirimizi kırmadan devam edeilm.
olay aşağılık kompleksi falan değil...sadece mantık çerçevesinde düşünüyoruz....G.SaraY o başarıyı 8 yıllık müthiş bir altyapı çalışması ve 4 yıllık üst düzey maç temposuna alışarak kazandı....söylemek istediğim sadece F.Bahçe'nin avrupa devleriyle kafaya oynayacak kadar kadro kalitesine ve teknik direktör becerilerine sahip olmadığıdır...
inşallah tüm takımlarımız başarılı olur:45:
zor olacak ama çıkması temennimizdir
bence gurup 2. olarak çıkabilir.en kötüihtimal gurup 3. olur.ordanda uefaya gider