en iyisi odu bundan iyi cumhur başkanı göremiyorum umarım görevini iyi yapar vatana millete hayırlı olsun
Printable View
en iyisi odu bundan iyi cumhur başkanı göremiyorum umarım görevini iyi yapar vatana millete hayırlı olsun
bu yazılan doğru bende cumhuriyet tarfındayım aslaa başka bir rejimin gelmesini istemiyorum.Alıntı:
ama düz ve basit mantıkla düşünülmüş ve yazılmış bir yazı unutmayımki osmalı 600 sene hüküm sürmüş o bile ayakta kalamamış biz daha cumhuriyetimiz 85 yılında korkulara kapılıyoruz toplumlar laik oldukları biçimde yönetilirler toplum ne istiyorsa onu hak eder bu ister demokrasi olsun ister silahla olsun çoğunluk ve galip gelenin dediği olur bunu değiştirmek nekadar mümkünse okada olur gerisi boş
milletine uzak,nasıl yaşadığını bilmeyen,mukaddessatlarını anlamayan,laiklik paranoyasına girmiş,sadece bulundukları mevki ve rantı düşünen,daraldıklarındada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasına saklanan,sivil hayattaki bazılarına inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakınca,mili,maddi,manevi değerlerimize bakınca,TSK nın çekincelerine ve onun zamanında(dışişleri bakanı) askerimin başına çuval geçirildiğini,şehitlerin gözyaşı seliyle defnedildiğini,tam bağımsızlığın milli duygulardan yoksun bir şekilde ipotek edildiğini görünce olumsuz buluyorum
Vatana Millete Hayirli Olsun
türkiye cumhuriyeti devleti aleyhine dava açan birisinin cumhurbaşkanı olması o makama hiç yakışmadı.
bencede demokrasi kazandı
cok güzel oldu cünkü birlikden güc dogar:nod:
gayet güzel bir secim abdullah gül iyi bir devlet adami efendi devlete millete hayirli olsun .
baba adam , gül gibi adam allah onu ve onun gibileri başımızdan eksik etmesin.......seviyorum arkadaşşşşşşşşşşşşşşş
abdullah gül cumhurbaşkanı olması yerin'dedir çünkü dış devletlerle iyi bir diyalog içende ve bir kaç dil bilmekte TÜRKİYE için idealdır.İnanıyorum abdullah gül iyi çalışmalar sonuç verecektir.Saygılarımla
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.