link bazen açıyor bazen açmıyor arkadaşlar bir kere denemeyin tekrar ederseniz açtığını göreceksiniz saygılar...
Printable View
link bazen açıyor bazen açmıyor arkadaşlar bir kere denemeyin tekrar ederseniz açtığını göreceksiniz saygılar...
denedim çalışıyo link saglam
emehine tşk kolay gelsin
gerçekten ii bir iş çıkartmışsın arkadaşım emeğine sağlık ve arkadaşlar link sapasağlam yalnız bir kaç sefer denemenizi öneririm.
şimdi indirdim link çalışmakta.yanlız bunların ne işe yaradığını tam olarak anlamadım işin gerçeği ne işe yarar detaylı bir bilgi verirseniz memnun olurum
kolaygelsin
adam emeğini sunup burada güzel bir paylaşım sunuyor fakat bu arkadaşı kışkırtıp banlatıyorsunuz lütfen arkadalar birbirimize biraz saygımız olsun!!!
sealmetle
teşekürler paylaşımın için
Bir haftalık off durumundan sonra tekrar burdayım herkese selam forumu baya özlemişim artık gaza gelmeyecem:)))
Arkadaşlar bu pakette
1_msn casusları malum şirkette yada herhangi bir yerde kulanılan msn leri izlemek için iki program var bunları kullana bilmek için ana makınede olmanız gerekır.
2-msn guvenliği için bır kac program var onlarıda kurursanız tüm yazışmalarınıza sifre verebılırsınız msn konusmalarınızı kımse ne gorebılır ne ulaşa bılır
3-avatarlar var onları kurmak için ilgili klasordekı local mco ınstalı ılgılı klasorde calıştırıp ınstal yapın tabıkı msn acık iken vede binlerce avatar vede similey sizin olsun:45: gule gule kullanın
Nott: Ayrıca ıhtıyac olursa bunlara ek bır 300 tane daha sımıley yukleyebilirim