Arkadaşlar konu farklı yerlere kaymış burada tartışılacak şeyler değil bunlar lütfen dikkatli olalım !!
Arkadaşlar konu farklı yerlere kaymış burada tartışılacak şeyler değil bunlar lütfen dikkatli olalım !!
Ben fethullah gülen in okullarına bişey demedim. kanalınada bişey demedim. Yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz. Ben dini açıdan bakarak yazdım.
Dünya ülkelerinde açılan okullardan haberim var. Amcamın oğulları kızları ve torunları bu okullarda öğretmen. hizmetler güzel. Kişisel olarak tabiii.
ya benim daha evvel yazdıklarım?
Lütfen söylermisiniz bir müslüman farklı bir dine mensup biri ile amentüde birleşebilirmi?
milli gazete yazarı mehmet şevket eygi üstadı okuyunuz. Neden birleşilemeyeceğini ve bu lafın nereye varacağını çok güzel bir biçimde anlatıyor. ibrahimi dinler nedir? dini bilginiz varsa yazınız lütfen. bende yanlış isem doğrulurum. Niyetim polemik değil. kişi yanlış ta yapabilir doğruda. ama yapılan doğrular yanlışlıkları telafi etmez herzaman. çok güzel tv. çok güzel okullar. ama dinen taviz. hemde ne taviz. amentüde birleşmeyi biri açıklasın lütfen... ayrıca yazdıklarımda asla hakaret yoktur. lütfen hakaret ediyorsunuz demeyiniz. hayırlı günler dilerim. Bu arada Kırkyılda bir banlandım dile düştük. :)
Bu okullar ABD-Türkiye işbirliğinde, ABD nin adım atmak istediği ya da kesin yerleşmek istediği yerlerde "öncü karakol" olarak görev yapmaktadır. Eğitim dilleri "İngilizce" , Türkçe "seçmeli dil" olduğu halde, "bu okullar yolu ile Türk kültürü" yayılıyor yalanı söylenmektedir. Okulların eğitim dilinin "İngilizce" olduğu MEB'nda arşivde mevcuttur. Hatta bu arşivlerde "ABD devlet görevlilerine verilen 'Resmi Görevli-CIA' pasaportlu" kişiler olduğu gerçeği vardır.
Arkadaşında dediği gibi bu Samanyolu dışında kanal D ve Rusyanın tv kanallarıda kapandı.Önce kanak D'nin sonra STV'nin kapanacağı haberini 8-9 ay önce TRT'den izlemiştim.Neden olarak Azerbaycan televizyonlarının Türk televizyonlarının haksız rekabete neden oldukları nedeniyle karasal yayından çıkarılmalarını istemeleri gösterildi.Bunun dışında bir neden olacağını sanmıyorum.