Fazla bir zararı olmaz ama Kalli çok kötü yaptığını söyleyebilirimAlıntı:
MusaKa92
Printable View
kalli tek patronluğunu perçinledi...demekki boşuna kalli olunmuyor....
ustalar sabah marş ileri mağazaya gidiyorum :juggle: bizim bu kereta nerden biliyor kazanacağını anlamadım yav zaten yanımda bana bakarakta gülüyor :puah: :puah: ah ah beşiktaş ah :(Alıntı:
galatasaraya hayırlı olsun
kalliyi tebrik ederim ne cesaret ama kazandı demekki futbolu okumuş bir insan
selametle
boşver kardeş beşiktaşı...cacık olmaz bizimkilerden...başkan 4 yıldır aynı...4 teknik direktör ve 4 farklı takım konsepti....başarısızlık daim ise sorun yerinde sabit duranlardadır...biraz beşiktaşı düşünse başkan bughün istifa eder...teknik direktörün galiz hatalarını saymama gerek bile yok...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
SESSİZ DERBİNİN GALİBİ ASLAN!
''Türk futbol tarihine'' ''Sessiz derbi'' olarak gecen alş samiyendeki G.Saray, Beşiktaş maçında perdeyi Hakan Balta açtı cevap Tello'dan geldi. İlk yarısına iki gol gol sıgan dev maçta, Hakan Şükür ve Lincoln disiplin cezalarıyla tribünde yer alırken ikinci yarıda son sözü Nonda söyledi: 2-1
valla çokta umurumda değil açıkçası..zaten maç öncesi ankettede g.sarayın favori olduğunu yazmıştım....ama futbol kalitesi berbat olduktan sonra g.saray kazanmış,bjk kazanmış,fener şampiyon olmuş,trabzon küme düşmüş vs...umurumda değil....
doğrudur kardeş...saygı duyarım...ben işin göz zevki kısmıyla ilgiliyim....onun için yabancı kanallarda ingiltere premier ligi,ispanya la liga ve italyan serie A'yı seyredip bu keyfimi tatmin ediyorum zaten...galiba bizimkilerde de Fox TV ingiltere premier ligi maçlarını yayınlıyomuş...türk kanallarını tercih eden kardeşlerimizede orayı seyretmelerini tavsiye ederim...:wave: