teşekkürler kanal listesi için ellerine sağlik
Printable View
teşekkürler kanal listesi için ellerine sağlik
merhaba arkadaslar ben bu yazilim isinde yeniyim dun bu kanal listelerini kurdum kabul ettik yukledi ancak sonra kanal yok dedi yeni taratim kurdum hazir kanalari goremedim acaba nasil yukleniyor bu kanalar asama olarak anlatirsaniz sevinirim kusura bakmayin acemiyiz istee :ranger:
selam paylaşım için tşk.sağlıcakla
Arkadasim bu kanal bilgisi zaten usbli benimkide usbli next super 2000 cis usbden kurdum ve islem bittikten sonra hic kanal kalmamis malesefff,tekrar aratirip taratim ve yeniden duzenledim malesef,bana bu usbi den nasil kuracagimi anlatan arkadaslar olursa ikrama gecer ne diyeyim ben beceremedim ..:(
makinam next2000 cis super yazilimlari usb den atmistim sorun olmamisti..
Arkadasim sanirim ben yanlis islem yaptim ben sanirim usteki hazir kanalri usb attim ordanda yukledim hersey tamam gunceleme basarili oldu dedi ama kanallar silinmis yeniden taratim kurdum acaba bir yerde yanlismi yaptim bilmiyorum bu arada rs 232 kelimesininde ne oldugunu anlamadim zaten kusura bakma kardesim sanada rahatsizlik verdim ama napiyim beceremedik iste..:(
istersen sirasi ile anlatayim arkadasim burdan yukledim eve gittim usb den kurdum direk gunceliyor dedim yukseltme falan dedi sonra islem basarili oldu dedi bende actim ama hic kanal kalmamis yeniden kendim taratim ,acaba yazilimla ilgili sorunmu var yada bu siralamada bir yanlis mi yaptim bilmiyorum tam ama sonuc olmadi iste malesef bana anlatirsan sirasi ile tekrar denerim mutlaka ben yanmis yapmisimdir bir yerde eminim ama nerde oldugunu bilmiyorum..:(