abi şuna bak ya ceza bir günlükmüş dalga geciyorlar sanki 2.lig takımıyl maçımız var böyle bi ceza vereceksin maçta onlara hissetirmeden oynatıp ertesi gün verirsin cezayı hadi kalli kazandır bu maçıda utandır bizi
Printable View
abi şuna bak ya ceza bir günlükmüş dalga geciyorlar sanki 2.lig takımıyl maçımız var böyle bi ceza vereceksin maçta onlara hissetirmeden oynatıp ertesi gün verirsin cezayı hadi kalli kazandır bu maçıda utandır bizi
Adnan Sezgin Galatasaray TV'ye Konuştu
Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Galatasaray TV'ye konuştu. Adnan Sezgin'in açıklamaları:
"Aslında başka bir nedenle yayına çıkmayı çok arzu ederdim. Fakat yoğun spekülasyon, yoğun bir talep var. Bu konuda (Hakan ve Lincoln) bir açıklama isteniyor ve bu nedenle Ali Sami Yen stadı’nda 18:45’te bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Geniş açıklamalara da orada yer vereceğiz. Ama bu vesileyle bir an önce merakların giderilmesi amacıyla bu yayını düzenlemeyi de uygun gördük.
Bizim koyduğumuz kurallar var. Bir kamp disiplini ve uyulması gereken kurallar var. Hakan ve Lincoln dün gece ziyaretçilerin kabul edilmemesi gerekirken; Hakan, küçük kızını; Lincoln de Brezilya’dan gelen 4 arkadaşını; bizim kabul etmediğimiz zamanlarda kampa getirdikleri için bu sabah teknik direktörün verdiği rapor doğrultusunda 18 kişilik kadrodan çıkartılmış bulunmaktadır.
Bu karar sadece bu maçla ilgilidir. Tabi bu olayın cezası verilmiştir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bütün yönetim arkasında duruyor bakalım sezon sonu nasıl olacak
galatasaray zar zor bu akşam kazandı ama arda biraz gününde olmasa facia olabilirdi
hakansız derbi kazanılmışsa seyircisiz demekki forvette baya büyük işler var
Gerek yok hakemler varya o yeter.
hakemlerimiz seyircilerin tahriklerine gelmezseler iyi maç yönetirler
Galatasaray Yendi Keşke Berabere Biseydi
lincoln feldkamp varsa ben yokum demiş
fanatik gazetesinin iddiası bu şekilde!!!
selametle