Ac 5225 Yükleyin aciko bölümünde var bu yazılım
Alıntı:
İlgilendiğiniz için çök teşekkür ederim. RF çıkışı için TV/Sat tuşuna onlerca kez bastım ama olmadı.
Cihazıma GM 11400 CIM, yani kendi yazılımını yükleyince sirüs kanallarını alamıyorum. Onun için bir öneriniz olacak mı?
Saygı ve Selamlar.
Arkadaşım, Aciko 4225 SKY yazılımı yükledikten sonra TVni boş özelliklede yerel yayınların olmadığı bir yere ayarla. Yerel yayınlar uydu yayınını parazitleyerek bozuk gösterebilir. Örneğin 0 kanalında 69'a tvni ayarla. Sonrada uydu alıcındaki RF çıkış bölümünde de 69'u ayarla. Genellikle fabrika ayarlarında burası 38'e ayarlanır. Ya da önce uydu alıcını 69'a ayarla, sonrada tv den arama yaptır. Yayını bulunca hafızaya al tv de. Artık uydu alıcını açtığında seçtiğin kanala gelip TV/SAT tuşuna bastığında yayını alabilirsin. İyi seyirler.
Saygılar.
tps lerden falan vaz gectik şu cihazlar bi dogru dürüst sirusu kendi yazılımı ile acsa yeter
11200 iş yapmazmı bu yazılım?
s.a hocam 11400 acaba hundayı 13000 le aynı mı değilse hundaiye hangı yazlım uyar
11400cim 26.12.2006 sirus ok d+ ok bis ok,bilginize ben bu yazılımı kulanıyorum orjinal menü polsatı acmaz.Bu yazılım bu forumda yoktur
arkadaşlar 20200FTA serisi tps yazılımlar yok mu.