next süper plus usb yada redlayn 10 x
Printable View
next süper plus usb yada redlayn 10 x
Seoul uydudan güncellemeli,fiyatı da makul
Aynı soruyu ben 2005 in ortalrında sordum uydu cihazı olan arkadaşlara. Sonramı 4 tane cihazım var şimdi ama şu an kullandığım Dreambox500s yani inpax yani skybox yani muadili bir cihaz her türlü kartı kullanabiliyosun. Modül almana gerek yok. Yani al legal kartını tak seyret yok efendim yazılım dersen valla derin çukur oyna dur menüylemi oynıycan yazılımlamı oynıycan şu an neler yapılıyo otur yap bu ufacık aletle ha fiyat 200 diyolar 500 diyolar arasında hele asgarisinde alıyosan kardasın kayıt yap PC ne bağla TV den film seyret müzik dinle her ne ne yapacaksan yap işte 250 ye bulursan al yardımı içinde evinde pc varsa kral sen hadi kal sağlıcakla
ben de baff 4000 diamond eternetli model al derim.
pc ye gerek yok. paylaşım için adsl yeter.
arkadaşlar sürekli yazılım desteği veren (tps vb.), çoklu taşıma ve silme yapan, kolay menü, CI model veya fta cihaz hangisini almalıyım? tşk acil
arkadaşlar mrb bizlere düşmez belki ama şu an revaçta olan cihaz redline çok satıyoruz tşk ederim
bende sunny 7010 dcı kullanıyom ama suan gercekten hasat oldu yaa primieerler yok sonra digi tv yok d+ autoda degil mesela yumatuda bunlar auto eskiden suuny cok güzeldi ama suan gercekten benim hosuma gitmiyo bence inpax 2007 fta suanda harika veya redline bunlardan birini secmeni öneriirim cogu sey aotu olarak acıyo bi amötericin ideal hem fitaylarıda gercekten harika