bu ülke neler gördü neler çogu dilden dile devam eden birer hikaye ama biz baharda yaşıyoruz bundan emin olun
ne kışlar gelmiş geçmiş....
Printable View
bu ülke neler gördü neler çogu dilden dile devam eden birer hikaye ama biz baharda yaşıyoruz bundan emin olun
ne kışlar gelmiş geçmiş....
sildim...
teşekkürler cabbari usta verdiğiniz değerli bilgi için.
ALLAH bizi ezansız, bayraksız ve vatansız bırakmasın.ağlayarak okudum paylaşım için teşekkürler
birşey değil..
selametle
o dönemleri dinine bağlı çoğumuz büyüklerinden dinlemiştir 1932-1950 arası çok sıkıntı çekmişler insanların Kuraanı kerim öğrenmesine bile müsade edilmemiş sebebi ne ise rahmetli babaannem anlatırdı çocuklar namaz dersleri ve kuranıkerim öğrenirken bir kişi nöbet tutarmış kontrola gelen olursa hemen kitaplarını saklarlarmış.ALLAH o yasakcı zihniyeti bir daha başımıza vermesin.AMİN.
Çok duygulandım gözlerim doldu :( Allah senden razı olsun kardeşim...
Evet, yıllarca irtica yaygarası koparmadılarmı bu milletin inancına inat. Nerde şimdi irtica buhar olup uçtu mu? Bu ülkenin hamuru ve mayasıyla eğitim görmüş ve yüksek mertebelere namzet kişilere iktidarı reva görmeyenler; şu günlerde çatlama aşamasına gelmek üzerelerdir..... Daha bir çok pürüzler var ama (S.Demirel, H. Cindoruk filan)hala utanmadan kim ister darbeyi diye nağme yaparak demirelvari milleti kandırmaya çalışıyor. Neyse görelim neyler, Neylerse Mevlam Güzel Eyler......