Ümit karan iyi oynuyor yalan yok. Bize birtane forvet sart ama kezman degil
tuncayın takımı hızlandıran futbolunu bu takımda hıcbır oyuncu yapamıyor.ali bilgin 10 fırın ekmek yemesı lazım.
bız fenerlıyız yenerız alkıslarız degerlendırırız yenılırız degerlendırırız ama nedense yenıldıgımız mac zıconun 11 hatasıyla gıdıyor.selcuk yula mutevazı yazısını hıc yazmasın gerceklerı yazsın kosesıne.
anlamıyorum ya bu tarftar yınede fenerıumu zengın edıyor yınede adam gıbı oyucu almıyorlar.ınterlı adrıano trıbunde oturuyor galıba fener on protokol ımzalattı,o bıle gelse sımdı 10 golu vardı lıgde.gercı suazo gıbı adam lazım adam donmesuyle topu kaleye cakıyor.tekkede hıkaye oynayamaz zafer bıryol gıbı sımarır.tumerın eksıklıgı bellı olyor.
galatasarayda bes para yok adamlar ulkere aglanıyorlar futbolcu alıyorlar.bızımkıler ulkere ol deseler olecek ama para var icraat yok.baskan sen akıllı adamsın babalıgını yapacaksın.
kezmanın kart gordugu pozısyon aslında kezman duramadı kastı degıl manısanın ıkncı baskanıyla yıldırım konuyu tartısıyorlardı,yıldırım pozısyonda ne varkı dıyor,manısanın baskanı el hareketlerıyle uslupsuz tavır takınarak ortamı germeye calıstı adeta.
kezmana uzuldum adeta agladı ellerını cımlere yumrukladı cunku kastı bır pozısyon yoktu hızlı daldı carpısma sonucu oldu ıste.utanmadan bırde 2 mac ceza verırler abı.ne ulusoy nede mhk olmuyor olmuyor.aglamayan cocuga emzık vermezler bız cımbom gıbı aglayıp sampıyonluk ıstemeyız. kezmanada hocası destek verdı.:nono::
turkıye kupası macları baslayınca napıcaz avrupa yorgunu denılen bu takım dokulur ozaman.
sarıkanarya 41 kardeş...niye ard arda 10 tane mesaj atıyosunki...derdin mesaj sayını arttırmaksa bari değişik yerlere yorum yapta millet durumu çakmasın...yok eğer öyle değil diyosan fikirlerini kafanda iyice toparlayıp tek mesaj halinde yazarsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...burası windows live messenger ortamı değil.....
evet katılıyorum kardes ben macın ardından o psıkolojıyle kaptırmısım.tskkrlr.