allah mekanlarını cennet eylesin ölenlere rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.allah sabırlar versin...
Printable View
allah mekanlarını cennet eylesin ölenlere rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.allah sabırlar versin...
Hepsinin yattığı yer nur mekanları cennet olsun.
Bu terör örgütlerini lanetliyorum.
Hepsinin yattığı yer nur; mekanları cennet olsun
sizleri ve sizden onceki sehit olan kahraman mehmetcikleri bizler hicbirzaman unutmayacagiz..mekaniniz cennet olsun...sizlerin sayesinde bu ulke ayakata hepinizden Allah razi olsun..nur icinde yatin
allah mekenlarını cennet eylesin
Allahtan rahmet kederli ailelerine de sabır diliyorum.Asker vurulunca değil unutulunca ölür.Bize düşen onlara her zaman dua ederek unutmadığımızı göstermektir.
Yukarıdaki şiiri yazan arkadaş hakkari dağ komando tugayından bir şehidimiz. Şehit düştüğünde cebinden bu şiir çıkmış. O vakit biz şırnak ikizler komando taburunda idik. Herkesin burnundan soluduğu zamanlardı.Şiir, komutanları ve askerleri çok etkilemişti. Dilden dile bu şiir bize de geldi. Belki bütün güneydoğuyada yayılmıştır. şimdi okuyunca afalladım. afyonlu idi yanlış hatırlamıyorsam şehit arkadaş. Yaşasa idi şu an 33-34 yaşlarında olacaktı. ölen kimsenin eremiyeceği yüksek mertebeye ulaşıyor allahın izni ile. ama ya geride kalanlar? şehitlerimizin ailelerini kim teselli edecek? Murat doğanın annesi 14 yıldır yanıyor. Kim söndürecek? Birde oğlunu kaybeden anne ve babanın, eş ve çocukların, Tv ekranlarında dağdaki pkk yı destekleyenlerin tbmm de "onlar bizim kardeşlerimiz" demesinden nasıl etkileniyorlardır. Bizim bile kanımıza dokunurken onlar kimbilir hangi acılarla kavruluyordur. allahın cezasını imralıda besleyip uzantılarını tbmm ye sokan zihniyet demokrat lığındanmı yoksa kasıtlımı bunu yapar? Birileri bu işten iyi para kazanıyor. Güçlü birileri bu işten büyük rant elde ediyor. sonunda milleti silah la sokağa dökecekler.Alıntı:
allah tüm şehitlerimize rahmet etsin bizleri şefaatlerine nasiptar etsin. kalanlara gani gani sabırlar versin. Umarım bU pkk illetinden kurtulur ve bu itleri destekleyenleri meydana çıkarır hesabını sorarız.
Arkadaşlar Şehitlerimizi böyle yazmakla nereye kadar gideceğiz ki.Onlar zaten Cennet le mükafatlandırıldılar.Bizlere düşen kederli ailelerine Allahtan sabırlar dilemek ve bir Fatiha okumak.
bu ülkenin savunucuları olan şehitlerimizin ruhu şad olsun
şehitlerimizi rahmetle anıyorum ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.
ailelerine Allahtan sabırlar diliyorum
saygılar