asubayda galibapekeke asılması gerekiyor kim asçak hepsine ölüm
Printable View
asubayda galibapekeke asılması gerekiyor kim asçak hepsine ölüm
Sana yazdıklarımın hangisi seni rahatsız etti dedim. farklı farklı şeyler hakkında bişeyler yazmışsın. adam imza atıyorsa bundan mesul değilmi? o imza için silsile yolu ile hangi mercilere gitti ise dosya, bütün merciler sorumludur. en baştaki imza a.aksun unsa baş sorumlu odur. dünyanın heryerin de bu böyledir değilmi?Bu mesele öküzün altında kalan bir meselede değil afedersin.. A.aksu nun pkk yı arkaladığı söylentileri ayyuka çıkmıştı. Tabi bu sadece a.aksuyu değil akp nin tamamınıda bağlar. Onların adamı. Benim anlattığım meselede alelacele kapanan-kapatılan bir mesele idi. Ben vatanseverim. vatanıma hainlik edenlere buğzederim. bana mümin edebiyatı yapma lütfen. beni sıkan, hainleri savunanlar. biz memlekette atatürkçü diyerek voleyi vuranları, biz kardeşiz diyerek askere kurşun sıkanları görüyoruz hergün.. Ben vatana hainlik edenleri ve onları destekleyenleri herşeyden muaf tuttum. aşırı milliyeyetçilikmiş. sevsinler. türküm türk....herkese selametle...sen hariç...
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla orada görevli asker kişilerin telefon getirmeleri yasak, belki kendisi için sokmak istemiştir. Hemen yargısız infaz etmemek lazım. Oraya göreve seçilen askerler de iğnenin deliğinden geçen kişilerdir. Böyle bir ihaneti yapacak bir asker olacağını ben düşünemiyorum bile.. Eğer öyleyse size katılırım. Ama benim yazdıklarım da olabilir değil mi? Hem emre itaatsizlikten yargılanmış diyorsunuz, hem de Apoya telefon götürüyormuş diyorsunuz.. Bunda bir tezat var bence. Apoya götürecek olsa vatana ihanetten yargılanması gerekmez miydi?
saçmalamaya başladın kim sana birileriyle zorla kardeş ol demişAlıntı:
dahası a kadir aksunun imzası varsa pkk silahı üzerinde
git gerekli mercilere bildir o kadar eminsen niye burada horozlanıyon
birileri seni mi engelliyor ayrıca konuyu saptıran sensin ben birokrasının
nasıl çalıştığını ifade ettim