Gerçekten O Askerlerimizi O Halde Görmek Beni Kahrediyor Arkadaşlar Inşallah En Kisa Zamanda Aramizda Olurlar.
Printable View
Gerçekten O Askerlerimizi O Halde Görmek Beni Kahrediyor Arkadaşlar Inşallah En Kisa Zamanda Aramizda Olurlar.
ateş düştüğü yeri yakıyor
türk askerimize başarılar arkadaşlar gazanız mübarek olsun
sıfatsız köpekler
dtp liler pkk nin uzantisi sehit aile leri hakli
Kanal A TV'de gazeteci Ömer Şahin'in hazırlayıp sunduğu “Görüş Farkı” programına katılan MİT eski mensubu Mahir Kaynak, ABD'nin Kuzey Irak'tan çekilerek bu bölgeyi Türkiye'ye bırakacağını öne sürdü. Kaynak, buna karşılık ise Türkiye'nin gözetiminde Kürt Devleti kurulacağını...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan alıntı
Ben bu bilgilerin doğru olacağına kanaat etmiyom...söz konusu ırak kaynayan kazan Ülkemiz burada hakimiyet sağlayacak olsa idi başta yapardı.teskere izni vermeyipte sonra böyle bir misyonu kabullenmek saçmalık olurdu.! çünkü İranla ciddi sorunlar yaşamayı ne hükümet nede ordumuz ister.buna AB ülkeleri dahi razı olmaz..bu süpükelatif bir haber...
biraz daha duyarlı davranalım nereden bu kanıya varıyorsunuzAlıntı:
sizin gibi düşünmiyorlar diyemi anlamakta zorlanıyorum senin
bu söylemin yaklaşık 5 milyon bu insanlara oy veren herkesi
kapsıyor demektir doğrumu yapmayalım böyle bir yere varamayız:(
Arkadaşlar , dostlarım.Çocukluğumdan beri siyonistlerin bu dolduruşları ile biz türk toplumumuzu içten bölme faliyetleri ile bu duruma geldik.Herkez bilirki İzmir Anadolu şehirlerinde hep gevur memleket diye enpoze edildi.!!!! Sonra da bu şehirlerimizde kürtlere '' kürt '' kelimesi aşağılama anlamı yakıştırıldı..!!! Şayet bizler bu terimleri uyarsak yabancı mifakların isteklerini yerine getirmiş olacağız...!!! Ulu Önder Atamız Şayet kürt türklerimizden rahatsız olsa idi.kurtuluş savaşından sonra bu insanlarımızı ülkeden atmazmıydı...?????
Yapmayın gün birlik beraberlik günü yabancı, düşmanların mifaklarına gelmeyelim..!!! Hepimiz birer Türk kardeşiyiz.Hepimiz Osmanlı torunlarıyız.!!!