Arkadaşlar Türkçe Dil Paketinde Sorun Varsa Boşuna Yüklemeyelim Yükleyen Arkadaşlarin Hepsinde Ayni Sorunmu Oldu Acaba Bilgi Verirseniz Sevinirim Teşekkürler....
Printable View
Arkadaşlar Türkçe Dil Paketinde Sorun Varsa Boşuna Yüklemeyelim Yükleyen Arkadaşlarin Hepsinde Ayni Sorunmu Oldu Acaba Bilgi Verirseniz Sevinirim Teşekkürler....
ya ben bişeye yanmıyorum dünden beri bu dosyaları indirdiğim için ona yanıyorum bunu update eden arkadaş böyle bir sorun olduğunu söyleseydi hiç uğraşmazdım
Arkadaşlar Yüklediğimiz Malesef Sp 2 Dir 2002 Versiyonudur
Alıntı:
arkadaşim windowsun ıngılızce versıyonudur resımlerı ıncelemeden yuklediniz herhalde ben yanında dıl dosyalarını ekstradan yükledim fakat yukleyen arkadaşlarda dil paketıinde sorun yasadıkları görülüyor başka bir dil paketi buldum ilçclaya bilirsem buraya ekleyecem olmasa servis pek 2 li kurulumda ****** vs ile uğraşmanıza gerek kalmayan xp sürümü var cd taktıp tek tıkla yüklenen xp ekleyecem boylelikle sorun yasayan arkadaşlarında afına sığınırız
Ben bunu tam olarak sp3 olamaz eyer microsoft tun sitesinde Yok sa ne kadar güvenli olabilir
emeğine sağlık
türkceye cavirme linki nerde ?