insallah adam gibi yabancı bir firma alır DOGAN a kalırsak vay halimize olacak:(
Printable View
insallah adam gibi yabancı bir firma alır DOGAN a kalırsak vay halimize olacak:(
Ya zaten dsmart olayı bana hikaye geldi bu millete yazık oluyor.
Ya arkadaşlar d smart alan arkadaşlara fatura çıkmasın ilerde ne dersiniz öle bişi olurmu acaba hani el değiştirme ya o mesele?
çok önemli bi konuya temas ettin....yeni alacak alan adam şirketi % 100 üyle satın alırsa , şirketin her türlü antlaşmasıyla,karıyla zararıyla,borcuyla alacağıyla satın almış demektir...dolayısıylada kontörlü sistemden vazgeçeceğini zannetmiyorum yeni şirketin...ha eğer vazgeçip faturalı sisteme dönmeyi düşünürsede bunu siz kullanıcıları ikna edecek çözümler üreterek yapmalıdır...kalkıpta diyemezki 'ben doğan grubunun anlaşmalarını tanımam...benim sistemim budur'...hukuken mümkün değil...aldığı şirketin herşeyini kabul edip satın almıştır....
Zaten doğan grubunun açıklamasında yönetim kendinde kalmak koşuluyla finansal ortak almayı düşünüyor diye yazıyordu.
o iş öyle başlar zaten...adamlar daha sonra yönetimide alacaklar...en azından D-Smart olayında millete ilk aşamada daha iyi imkanlar sunar yabancı yatırımcı...insanların en azından yediği kazığın acısı hafifler...
yetkililerle iki kez görüştüm bu konuyla ilgili kesin böyle birşey söz konusu
değil dediler ama nede olsa doğan gurup güven olmaz