hakeme bahane bulacak halleri bile yok
Printable View
hakeme bahane bulacak halleri bile yok
..... olmaz bu takımdan...ertuğrul sağlamın misyonu bitmiştir..takımdaki futbolcular kendileri çalıp kendileri söylüyolar...bu durum mantalite iflasını gösterirki burada kellesi gidecek ilk kişi maalesef teknik direktör olur...özellikle yerli futbolcuların sıkıntı yarattığı aşikar...yabancı oyuncularda aslında tepki duyuyorlar ertuğrul hocaya...buna rağmen higuain bugün sahanın en iyisiydi...golüde boboya attırdı...ancak ricardinhonun ben kenarda bekletilmesinden rahatsızım...elinde öyle bi oyuncun varsa onu kullanacaksın...sistemime uymuyor diyip çöpe atma lüksüne sahip değilsin..sen chelsea kulübünün imkanlarına sahip değilsin ve adın mourinho değil...ki mourinhonun bile kellesi gitti...selametle
lid tvde sinan enginden masallar,bugun hakem hatasida vardi diyor.lig tv olan baksin
yaw bırakın sinanı falanda,bu takım bu hale nasıl geldi herkes fikrini söylesin bence...çünkü bu başkanın varlığında hep aynı senaryo oldu...takım iyi başladı,kimse bu takımı yenemez dendi,ekim-kasım aylarında kriz başladı...nasıl oluyo bu iş??? :49:
Suleyman seba dönemi bence geri dönsün yada serdar bilgili
bencede vahim bjk hep uyanıklık yapmaya başarısızlığını başkalarına yıkmaya çalışıyor wen büyük hataları sinan engin eretuğrul hocaya yazık
valla onu dinlemiyorum...çünkü onu dinlerken kendimi galatadaki bitirim kahvehanelerinden birinde zannediyorum...ona sorsan dünyadaki en iyi menejer kendisi...çıkıyo televizyona kabadayı gibi konuşuyo...yakışmıyo beşiktaş gibi ağırbaşlı bi kulübün vizyonuna...
Yıldırım Demirören ve Sinan Engin oldukça bu takımdan bir şey olmaz ikiside gitmesi lazım Serdar Bilgili gibi bir başkanı kaybetti Beşiktaş yazık oldu umarım toparlarlar takımlar iyi olmadıkça ligin zevki çıkmaz ..