hatta iyi su çeşmeleri vardır mahalle aralarında doldurulur oralardan bidonlarla. dimi usta???koca camı stdaın oralarda vs....:sunglasses2: :sunglasses2: :sunglasses2:
Printable View
evet çoğu yerde iyi su çeşmeleri var köylerde ilçelerde her yerde var su bol ve de çok tatlı pınar madran falan hep burdan gidiyor buraların su özelliği doğal olması yani bazı sular gibi su tatlansın diye işlem yapılmıyor
Alıntı:
6 sınıfa giden bir oğlum var onun için devamlı bende özkaynak su alıyordum 2006 yılında oğlumda bağırsak problemleri baş göstermeye başladı mide kasılmaları isal vs vs .gibi biz farklı şeylere yorduk açıkcası ben pek fazla su içmem yani hiçte aklıma gelmemişti bu olayın sudan olduğu sonra çocuk baba bu suyun tadı bayağıdır bir garp şişeyi her açtığımda bir koku geliyor içince tadı acımsı daha önce böyle değildi diyince bende jeton düştü ve hıfzısıhaya bir şişe su götürdüm...sonuç ne derseniz artık pınar su alıyorum ve inanın bana su içiyorum he tek hendikapı diğerlerine göre biraz pahalı olması.
hayat su kulanıyorum birde her hayat suyu almıyorum adana menşeli hayat suyu kulanıyorum
su içtiğimin farkına varıyorum adana dolumlu hayat suyu tavsiye ederim buda olmasa erikliyi öneririm
bizim buralarda kaynak suyu bol her sefer başkasından dolduruyom güzel hepside biri test edildi hazır suya yakınmış sağlıklı yani sebil yani.nestle hazır suyu tavsiye ederim.saygılar
hayır hazır su kullanmıyorm hazır su kullanacak kadar zengin değilim
niksar su içiyorum tavsiye ettiklerimde çok memnun.
evet kullanıyorum
damacana 3,5 ytlir
e işte pencere77'de yazmış aynısını...valla bu durumda yapılacak tek şey ellerimizi açıp Allah'a yalvarmak....Alıntı:
Arkadaşlar ne uğraşıyorsunuz hazır sularla damacanayla.Taktırın mutfağınıza bir REVERSE OSMOSİS sistem suyu görün :))