Aynen katılıyorum.yurt dışı yerine tecrit edilmiş adaya koymalı ve tarih öncesi insanlar gibi yaşamaya terkedilmeliler.Bayragımız altında günde en az 1 kere İstiklal Marşımızı okutmalıyız.:bangin: :bangin:
Printable View
Aynen katılıyorum.yurt dışı yerine tecrit edilmiş adaya koymalı ve tarih öncesi insanlar gibi yaşamaya terkedilmeliler.Bayragımız altında günde en az 1 kere İstiklal Marşımızı okutmalıyız.:bangin: :bangin:
kapatılmalı.başka yoruma gerek yok
bence de kapatılmalı ama kapatsan ne olacak zihniyet aynı ziyniyet hareket aynı hareket olduktan sonra ha ali ha veli ne farkeder
Bence Kapatmak Yeterlimi? Arkasından Tekrar Parti Kuracaklarını Ayan Beyan Söylediler.parti Milletvekilleri(t.c Nin Asla Olamaz,kabul Etmiyorum)ömür Boyu Siyasi Yasak Getirilmeli.militanlarını Imralıya Kapatıp Anahtarınıda Denize Atmalıdır.bunlarına Kafasını Koparma Zamanı Geldi De Geciyor.
bence DTP kapatılmalı kendileri ve destekcileri de cehenneme acil olarak yollanmalıdır
Alıntı:
bu nasıl bir nefret dir ki anlayamıyorum lütfen uslububa dikkat edelim
bu nedir yav bahsini ettiğiniz sülalenin içinde bende varım evet bir kürdüm
ama sizin gibi asimilasyon tarzı düşünceler var olduğu sürece biz
daha çok acılar çekeriz soruyorum ne biliyorsunki neyi biliyorsun
neye dayanarak sülalelerinide atalım deme hakkı kendinizde görüyorsun
sen doğuda doğdunmu yaşadınmı sana şunuda söyleyeyim dtp ye oy vermedim 20 milyon kürdün 100%70 i de vermedi bu şu anlama gelmez
ismi önemli değil bu ülke için daha iyi birşeyler yapacağına inandığım
bir partiye oyumu verdim bu benim kürtlüğümü inkar anlamına gelmemeli
bu günlerde hükümet de bunu dillendiriyor bunlar bize oy verdi herşey bitti
böyle yalnış zihniyetler yüzünden 23 yıldır kan ve göz yaşı dökülüyor
kapatın yakın yıkın sonuç koca bir hiç ayıptır yav ne demek sülalesiyle birlikte
def edelim senmi yaratın bizi dilimizi birilerinden çaldıkmı bu ülkeyi beraber kurmadıkmı acıları sevinçleri bereber yaşamadıkmı aynı milli takımla beraber
sevinip beraber üzülmedikmi çok bozuldum çok ne demek sülaleleriyle
beraber atalım bu nasıl bir anlayıştır bu vatan vizesini sen mi
verdin bize neyse bilmediğin çok şey var usta bende söyleyemem
malum ya tek söylem ya hapis şunuda belirteyim bu konularla
ilgili anket veya başka birşey olsun ne görüş nede tıklmayacam
zorla dinden imandan çık dayatması bu kimsenin tekelinde değil beni
ülkemden atmak:nono:
f47xfenerli kardeşim senin kürt olman sorun degil hatta arkadaşımın yazdıklarına dikkat ederseniz OLUŞUMUN içerisinde olanlara diye yazdı KÜRTLERİ SUÇLAMADIKİ.......
yaptıklarına bakılırsa kapatılmalı ama kapatmak hiç bi şeyi değiştirmeyecek daha kapatılmadan yeni partinin ismi bile belirlenmiş öcalan tarafından ÖTP özgürlükçü türkiye partisi mi öyle bi anlamı olacakmış tv de izlemiştim