benim vekilimse benden farklı ayrıcalıklı olmamalı
Printable View
benim vekilimse benden farklı ayrıcalıklı olmamalı
Kaldırılmalıdır ki suç işlemesinler.
Bence millet vekili hiç olmasın kocaman rusyada 450 millet vekili varken bizdende 550 millet vekili bu fazlalıkların memlekete millete ne hayrı oluyorki
Aman kaldırtmıyalım altından çok şeyler çıkar sonra baş edemeyiz :nono::
kaldırılmalı bencede onlarda bu ülkenin bir vatandaşı neden işledikleri suclardan yargılanmasınlar adam milletvekili iken suc işliyor aradan gecen zamanda dokunulmuyor daha sonra dosya zaman aşımı denip rafa kaldırılıyor.. ve ceza almadan kurtuluyor kaldırılsın görelim kim dürüst kim degil secimlerde kaldıracagız diyenler şimdi hic sesi cıkmıyor buda bir çelişki sanırım...
kaldırılsın
kesinlikle kaldırılmalı.,milletvekilliği sıfatına bürünüp olmadık işler yapanlar var. bu ülkenin vatandaşlarının birbirinden farkı yoktur.zaten sadece seçim zamanları vatandaşı tanıyorlar. daha sonra tanıyan yok
Uzun lafın kısası herkes adil biçimde işini yapsın. dokunulmazlık kalkarsa çok yanlışın düzeleceğine inanıyorum. teşekkürler.
Onlar bizim vekilimisse bizden farklı olmamalı herkez gibi hesap vermeli saygılar.
kaldırılmalı..zaten korkulacak..durum..yokki...vadandas nasıl güvende ise oda aynı.korkmaları icin haksız.isleryoksa .neden dokunmazlık..kalkanı olsun..millet vekili....biz sectik...haksızlık..yapmadıktan sonra herzaman vadandas..korur...