Şöyle bir durum var.Uydulardaki aynı frekanslar denk geldigi için size sinyal var gibi gelir. ama hört bördün kanalı arkadaşım Böyle birşey olması imkansız
Printable View
Şöyle bir durum var.Uydulardaki aynı frekanslar denk geldigi için size sinyal var gibi gelir. ama hört bördün kanalı arkadaşım Böyle birşey olması imkansız
imkansız frekans çakışmasıdı aynı kanallar çıkıyordur
:nono:: EVET SENİN DEDİGİN OLMAZ ÇÜNKÜ AP AYRI UYDULAR O*** YANLIŞLIK VAR DEGİLMİ:tongue:
birileri bir kuyuya bir taş atmış bin akıllı ......mış.buda onun gibi galiba birilerinin hayali işte olabilir amma uygulaması olmaz imkansız.selamlar boşa uğraşmayın olmaz tek kelime.
tek lnb ile 2 veya daha fazla uydudan yayın almak şimdilik imkansız kısacası...:45:
Merhaba bu söyledğiniz doğru ama arkadaşın söylediği şey imkansız çünki sizin söylediğiniz 1-2 derece fark olan uydular aparat bağlantısıyla bu olabilir ama her iki uyduyuda sağlıklı seyredemezsiniz Saygılarımla
güzel dostlar biri bir kuyuya bir taş atıyor çıkar çıkara bilirsen boşa uğraştırıyor. boş şey bunlar. amma ben yeni bir LNB ÖNERİYORUN İKİLİ ÜÇLÜ DÖRTLÜ BEŞLİ ALTILI V.S İRELİ YÖNLERİ DEGİŞİK TEK LNB YAPILA BİLİR BUNU YAPSIN BİRİ OZAMAN BİR LNB AMMA ÇOKLU LNB BİRDEN FAZLA YAYIN ALA BİLİR. ÇOKLU APARAT YERİNE ÇOKLU YÖNLERİ DEGİŞİK LNB BEKLİYORUZ. BİRDE ÇOK KÜÇÜK ALIŞIMI GÜÇLÜ ÇANAK BEKLİYORUZ NİÇİN OLMASIN?BU MÜMKÜN..... ?GÖRECEKSİNİZ YAKINDA GELECEK.
cihazın kafayı yemiş aynı uyduyu farklı uydularla karıştırıyo
Tek lnb ile Eutelsat 3 ve Sirus uydusunu alıyorum. Çok rahat izliyorum. Yalnız iki uydu içinde aynı lnb yi seçiyorum ayrı ayrı taratıyorum. Karışıklık olmuyor.