Alıntı:
söylediklerin çok doğru:45:
Printable View
haddini bil yoksa bildirirler sabır diyoruz bukadarı da fazlaAlıntı:
ben bir kürdüm ve kürt oğlu kürdüm sen kim oluyorsun
da benim adıma konuşuyorsun bizi senmi yarattın
dilimizi sendenmı dilendik allah vergisi evet ben kürdüm:nono:
senin gibi bu ülkeye zarar veren insanlar yüzünden
ve bu zihniyet olduğu sürece kan ve gözyaşı dökülüyor
çok yazık çok bir halkın inkarı sanamı kaldı insaf yahu
bunlardan olmaz evliya oldum desede koyma avluya.
Arkadaşlar lütfen laflarımıza biraz dikkat edelim konu farklı taraflara kaymaya başladı.
ne diyeceğimi bilemiyorum. forum kurallarına aykırı olmasaydı derdim bi şeyler ama nerse .
arkadaşlar konu başlığını iyi okursak diyor ki dtp pkk yı terörö örgütü olarak kabul etmiyor!!lütfen yorumları da buna göre devam edelim yoksa konu başka boyutlra çekilmesin hiç kimse tarafından
LÜTFEN YORUMLARDA KİMSE ŞUNU VEYA BUNU SUÇLAMASIN YETER KONU ÜZERİNDEN GİDİLSİN
Bende sana aynı soruyu soruyorum. Sen provakatör müsün? Terbiyeni takın terbiyesiz adam. Burası ağzına geleni söyleyebilceğin çöplük değil. Adamın asabını bozmayın. Varsa bu konuyla ilgili bir fikrin yazda herkes yararlansın. Yoksa susta seni adam sansınlar. Terbiye sınırlarını aşan yazını daha 5. iletinde yazarak ne biçim bir insan olduğunu hemen belli ediyorsun. Konuyla ilgili yazacakasan buyur istediğini yaz; ama başkalarına hakaret etmeden yaz olur mu?:smiles22:
kartal052 bunu aslında pm den yapmama gerek ama bu herkeze bir uyarısı olsun forumumuzda illaki siyasi bu tür konulkar olacaktır ama bu konularda oratmı gerecek bilip bilmeden kendini tutamayıp aşırıya kaçanlar olursa ve bnununla beraber görevlilerle polemiklere dönüşülürse konu kapanır ve ceza verilir. normalde sana 3 gün ceza vermem lazım ama duruma baktığımda 2 tarfata haklı lütfen düşüncelerineize hakim olun. bu uyarırı dikkate almayanları ben hiç dikkate alamam forumun dışında bulurlar kendilerini.
..............