yukarıda okuduklarımla aşağıdaki yorumları birbirine bağlayamadım.. yada çok eksik kalmışım bazı mevzulardan...
Printable View
yukarıda okuduklarımla aşağıdaki yorumları birbirine bağlayamadım.. yada çok eksik kalmışım bazı mevzulardan...
Alıntı:
Usta ben sadece fikrimi söyledim Bi laf wardır yarası olan gocunur diye ...Anlayan anladı zaten ..Ayrıca benım sesimi duyurma gibi bi amacımda yok olan olmuş zaten değişecek bişey yok ..demek istediğim birileri turklere yapmışsa katliyam turklerde kendı ırkına yapmıs katlıyam ! saygılar....
kendini yorma basri biraderim arada bağlantı yok zaten.
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
--- Kim kimin ibadetine karısıyor ?---demişsin ....yapma gözünü sevem....Alıntı:
---üç beş insan bi araya toplanıp kur'an okuduğu zaman evler basılırdı...insanlar toplanıp günlerce sorguya alınırdı.....soruyorum sana hangi cem evi polis tarafından basıldı...kimler yasakladı oraya gitmenizi...?...kim dininize karışmış..?.herkesin dini kendine.
..benim bir çok alevi arkadaşım var...alevi komşusu olan arkadaşlarım da var..hepsi komşularından memnun.bir akrabadan daha yakın dostlukları olanlar var....
tabi öyle insanlar varki daha merhaba demeden alevimisin-sunnimisin diyende çok....sende bunlardan mı olacaksın...?
---dışlamaya gelince şu konuşmalarınla bile kendi kendini dışlıyorsun ....
konuyu açan "bulletfromhell" arkadaştan da özür dilerim...konunun dışına çıktığım için
Ya arkadaşım daha adamlar cem evlerini ibadethaneden saymıolar neden bahsedıyosun sen ? doğrudur alevı komsuların wardır iyide davranırlar bnmde komsularım sunnı arkadaslarımın %99u sunnı yerı gelıyor akraba gıbı oluyoruz fakat benım bu dedıklerımın onlarla ılgısı yok ...daha konusmaya baslamadan once alevımısın sunnımısın dıyenler warya ben hıcbır zaman onlardan olmam ..cunkı ınsan ınsan olsun yeter bnm ıcın !neyse konuyu fasla uzatmayalım herkes anladıgı gibi anlar..oyuzden kimsenın ısıne gelmes ...
arkadaşlar her konuyu kendi ölçeğinde tartışalım biraz
saygı ve birbirimizi rencide etmeden olsun lütfen
hiç bir konuyu seviyeli tartışamadan konu kapatılma aşamasına geliyor
ve bu prestiji yüksek olan formumuza zarar vermekte
birbirimize sert çıkarak değil doğru ve ikna deici
yazılarınızla öncülük edin
bu tartışmalara konulara bakıyorum da boşsunuz arkadaşlar
kısa bir süre önce mardin nusatbinde kasımın 5 i idi 10 kasıma 5 gün vardı nusaybin kırasalında psuya yatacaktık hazırlık yaptık mevziime malzemelerimi bıraktım hava kararmak üzre idi mevzii den çıktım bi ufak su yapayım dedim bu ara biraz zaman geçti tabiki elimde düebün sağa sola bakıyorum neyse ihtiyacı gider aynı yerden arkadaşlarda kaç defa geçtiler
tünseğin yanından mevzime giderken işte o an patladı mayın havaya uçtuğumu hatırlıyorum düştüm baktımki ayaklarımın ikiside yok tüfeğin dürbünü parçalanıp sol kolumu parçalamış başka hiç biyerimde bişey yok tu ama ben görevimi yapmıştım sonuçta
benim ayaklarım ne için koptu sizler rahat uyuyasınız hür yaşayasınız diye
ama bakıyorum forumda yazılanları okuyorum birbirinizi yiyosunuz boş yere tartışıyosunuz sonuçta ben ayaklarımı kaybettim ne için vatan için milletim için olmuş bişey geri dönüş varmı yok
bende sizler için vatanım için hayatımı feda ettim böyle şeylerle uğraşarak bi yere varamassınız sizler ne zaman aklıbaşında düşünmeye başlıyacaksınız merak ediyorum
mesajları merakla ve bir ümitle okuyordum. "Bakalım başbağlar dan bahseden çıkacakmı" diye. sen bahsetmişsin. helal olsun. bilenler bilir. bilmeyenlerde bilmemekte ve anlamamakta ısrar eder (bende dahil.) Memlekette öyle provakatif dramlar yaşandı ki iç yüzlerini anlatmaya kalksan bile inanmazlar. (bunada bende dahil) çok ustalıkla yapılan olaylardı.
blutfromhell in yazı sı için kendisine teşekkür ederim. ama bazı arkadaşlar yanlış anladı herhalde bu yazıyı. bunlar dedelerimizin bize anlattığı olaylar değil. 1990 lı yıllarda azerbaycana yapılan zulümdür. halen daha azeri topraklarının bir kısmını işgal ediyor ermenistan. bu olayların ermeni sünni çatışmasına döndürülmeside çok komik...
selametle...