Printable View
hayır çevirmedim nasıl çevrilir onuda bilmiyorum
Teşekkürederiz.
Alıntı: sinanmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hayır çevirmedim nasıl çevrilir onuda bilmiyorum sen şimdi kup 230 ile güncel 1030 yani 12 03 a5 yazılımı yükle düzelir
12.01.a5 tps leri açmıyor
Alıntı: yavuzlar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 12.01.a5 tps leri açmıyor GMT ayarlarını bakın 00:00 olacak birde keye reset attın
Alıntı: SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sen şimdi kup 230 ile güncel 1030 yani 12 03 a5 yazılımı yükle düzelir yükledim flaş yazdıktan sonra failed yazıyor gene aynı cihaz açılamıyor
Alıntı: sinanmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükledim flaş yazdıktan sonra failed yazıyor gene aynı cihaz açılamıyor Kurukafa Yüklersen Problem Kalmıyor Dostum İlk Kurukafa Yükle bl219 Resimli Yükleme Talimatı Burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kontrol ettim 12.01.a5 açmıyor
Teşekkürler @SNOPY eline saglık
Alıntı: yavuzlar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kontrol ettim 12.01.a5 açmıyor arkadasım sistem ayarlarından kanal kılıdını aktıf ettın mı acaba...