teşekürler bilgin için :ty:Alıntı:
Printable View
senin kide bir fikir ama Türkiyede işi olmayanlar ne yapıyor sence onlarda paşa paşa ölüyorlar sürünmüyorlarda anket sonuclarına baktım iyi kötü işi olanlar gitmem diyor elbette memleketini aileni bırakıp gitmek cok zor ama malesef bir de gercekler var işsiz olanlar hayatını idame etirmek icin ne yapacaklar buda ayrı bir soru keşke bu durumlara düşmezsekte onlardan bize calışmak icin gelseler ama işte bizi bu durumlara düşüreneler hala şapkalarını önlerine koyup düşünmüyorlar mal ister gibi işci istiyorlar ne kadar acınacak bir durumdayız bizim insanımızın bu hale düşmesi düşürülmesi nekadar acı evet son olarak bende gider paşa paşa orda calışırım.. çarasizlikten tabiii
Neden olmasın ...Çalışırım ....
Bu yaşta beni alsalar çalışırım neresi olursa olsun.
Görüyorum ki hiç kimse hayatından memnun değil gibi geliyor bana ve nitekim haklılar ben uzun süre arabistanda çalıştım ve hayatımdan son derece memnundum bu kadar yeter artık memleketimizde çalışalım dedik ama bir türlü olmuyor zor güç fatura vergi bağkur yetişemiyoruz çok şükür işim iyi evimde kendi malım ama yinede cepten yiyoruz norveç değilde dubaiden iş tekifi aldım değerlendiriyorum kendi hesabıma olursa gitemeyi düşünürüm ama bu saatten sonra başkası eli altında asla olmaz ülkemde aç kalsam bile gitmem düşünmemde
insanın vatanı gibisi yok arkadaşlar
burada işsiz klamaktansa hiç düşünmeden giderim
olabilir neden olmasın ama dayanamam vatan hasreti agır basar herkese hayırlı akşaklar saygılar
Anket cekişmeli gidiyor.