keklıcek adam arıo bunlar kendıne hadı cnm ya ınsanları kandırmak baska bşy deıl yok bu cıhaz yok şu cıhaz sonu yok bu işin
Printable View
keklıcek adam arıo bunlar kendıne hadı cnm ya ınsanları kandırmak baska bşy deıl yok bu cıhaz yok şu cıhaz sonu yok bu işin
serkan yılmaz arkadsım çok guzel yazmiş zaten gerekenı bence onu tebrık etmelıyız hıç bır firmaya guvenn yok....burda onca mıllet sunny yazılımı beklıo bunlardan bırıde benım ve 1hafta 10 gun gecmesıne ragmen hala bı ıcraat yok yanı ben bu konularda profosyonel deılım ama anladıgım şu fırmalar kafasına gore hareket edıo anlaşma yapıo ve o cıhaz sımpaxmıdır bunun gıbı dakkada 1numara oluyo hesapta. yarın oburgun baska makına yok abıcım sonu yok.. neyse yınede tesekrler
Nextler son sistem olduguna gore neden onlarda bu kadar kanal cozulemiyor ozelikle bu sekil kanalar anlamadim gitti bence satici ile yayin yapan sirket arasinda kisa bir reklam amaclii sonra aynen cokuyorr sanirim yoksa nextler hele superler hepsini acmasi lazim bence ..
Yazmayayım dedim tutamadım kendimi!!!Alıntı:
Bakın arkadaşlar bundan 5 sene önce Örnek goldmaster 11400 ve sunny 1030 cihazları örnek verecem.
Free xtv diye bir kanalı acıyordu 24 saat full.Sonra ne oldu freextv anlaşma bozdu yayın kesildi.
Peki freextv sistem degiştirmi hayır degiştirmedi.Ve halen 4 sene önceki sistemle yayın yapıyor.
Sonra fullxler geldi actı sonra kapandı.Sonra s ex view kanalı acıldı.Sonra kapandı yani anlaşma var ise olur anlaşma yok ise olmaz.
Birde mesajlarda bu yazılımdan inpaxın haberi yok deniliyor.Bunu ancak bilinçsiz kişiler kanar.
Daha çok konusulacak seyler var ama bu yazımla kalsın haftaya anket konusunda bu olayı tartışırız belki
Bir çihazın bu kadar fiyat olarak yüksek kanalları açması ilginç.Böyle devam ederse İnpax fiyatada rekabeti iyice arttıracağa benziyor.
şahsen ben uydu satıcısı olarak bu cihazı müşterilerime tavsiye etmekten çekiniyorum. bir süre sonra yazılım sorunu olursa müşterinin bana diyeceği sen aldırmıştın der. ama sunny,next,goldmaster önerirsem yazılım çıkmasada firma bu cihazlardan yazılım desteğini çekti napalım dersin olur biter.
lütfen markaya saygı gösterelim ne olursa olsun bugün bu kanalları açıyorsa helal olsun derim.gerçekten parasına göre bu cihazlar çok iş başarıyor.
bravo şimdilik çok iyiiii
bilgi için teşekurler