zorunluluk diye bişey olmaz...ancak müşteri çekebilmek ve onu elinde tutabilmek için bu desteği sağlamaları kendilerinin menfaatinedir... :wave:
Printable View
zorunluluk diye bişey olmaz...ancak müşteri çekebilmek ve onu elinde tutabilmek için bu desteği sağlamaları kendilerinin menfaatinedir... :wave:
Ben cihazı aldığımda emu diye bişey yoktu öyle bir tahhüttede bulunulmadı onun için vermek zorunda değil. (Bence)
Satasıya kadar değil, herzaman destek verilmesi gerekir.
afedersiniz sözüm meclisten dışarı satana kadar maymun oluyorlar
Ürünü Satmasını Nasıl Biliyorlarsa Yazılım ve Desteği Vermek Zorundalar
cihazı satıyorsa yazlım desteğinide vermeye mecbur
ustalar öncelikle hepinize saygı ve sevgilerimle öncelikle merak ettigim biz bumakinaları neden alıyoruz kanal seyretmek için programsız kanal seyredilirmi bazı fta kanallar da donma oluyor hemen yazılım çıkıyor mesela ensorunlu makina sunny 9000 serisi buna bile anında sorun düzeltici yazılım çıkıyorda neden bazan duyuyorum 1030 vb makinalara yazılım verilmiyecek ya ustalar bunu anlamıyorum madem öyle firma lar böyle yapıyor bumakinaların nasıl olsa garentisi yokmu ustalar makinaları hep beraber garentiye gönderlim 100 lerce 1000 lerce aynı anda nasıl olur acaba saygılar
evet bencede vermesi lazım
madem cihaz cıkartıyorlar cihazlarının yani markalarının arkasında durmaları gerekir bu hem kullanıcı için hem kendileri için gerekli