Printable View
Alıntı: Pegasoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tps auto;zup ile yüklenecek> Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. benim verdiğim dosya zup idi siz bin dosyasına link vermişsiniz tarihi de eski anlamadım
Alıntı: Pegasoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. benim verdiğim dosya zup idi siz bin dosyasına link vermişsiniz tarihi de eski anlamadım Verdiğiniz yazılım,forumdaki ile aynıdır..biz forumda zuplu dosya bulundurmamaya çalışıyoruz,ve şu an forumdaki yazılımlar sorunsuz çalışmaktadır..! Bilginize.
Alıntı: HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Verdiğiniz yazılım,forumdaki ile aynıdır..biz forumda zuplu dosya bulundurmamaya çalışıyoruz,ve şu an forumdaki yazılımlar sorunsuz çalışmaktadır..! Bilginize. tamam o zaman :45: