next yazılımı yok artık 8000 serisine redline kullanın şuanda en güzeli
Printable View
next yazılımı yok artık 8000 serisine redline kullanın şuanda en güzeli
aynen harfi harine katılıyorum. next 8000 serisini 30 ytl'ye urdacıya verdim yeminle..gittim bi tane cs 100 x aldım.. çift kart girişi ve çift modul girişi var..en önemliside kanalları,ana yazılımı ve yeni ***leri otomatik kendi güncelliyor...ilk önce se....wiewleri ben izledim.ÇOK MEMNUNUM ÇOOOKKK.
Arkadaşın Birinde Next 8000 Serisi Var Ve Fiyatı Uygun.ALmayı Düşünüyordum Ama AnLadığım KadarıyLa 8000 Serisinin İşi Bitmiş :) Benim Şuanda KuLandığım Makinanında İşi Bitmiş Gerçi :) Şu Anda KuLandığım Makina Kyoto 9900 - Dci PLus. Yeni NesiL Next MakinaLarını Düşündüm Ama Bu Konuyu Okuduktan Sonra Next MakinaLarından Gerçekten Soğudum. Sizce Next Haricinde Hangi Makinayı ALıyım?
....PAKO kardeş alma derim Next'e hiç bulaşma...8000 ler ilk çıktıgında 400 YTL gibi paralara aldık bu cihazları...Destek olarak doğru dürüst hiçbir zaman yazılım veremediler.Yazılımları test'ten öteye gidemedi ...Hep sorun yaşadık..Stabil bir yazılım olmadı... Bence ne şimdi, ne de sonra Next markasına bulaşma derim.....Sen de Next8000 magdurları gibi olma....