bence devam etmeli
Printable View
bence devam etmeli
Arkadaşlar, herkes benim düşüncemde olmalıdır diye düşünüp, karşı düşüncede olanlara hakaret etmeyelim. Biliyorsunuz alevi vatandaşlarımız bu konuda çok hassadırlar. Onlarında kendi düşünce tarzlarına uymayan kısımlar olabilir. Dolayısıyla karşı düşüncede olanlarıda bilip yazılarımızı ona göre yazalım. Bir az önce bir arkadaşın mesajı vardı ve cumhuriyete dil uzatıyordu. O arkadaş bilmeliki Cumhuriyet sayesinde dünyaya geldi ve bu forumda mesaj yazıyor.
Elbette sürmeli.
din dersi mutlaka olmalı ama şuanki sistemdeki gibi asla olmamalı..
Alıntı:
gereken uyarı yapılmış.. gerginlik yaratacak cümleler kelimler kulanmayalım herkesin düşüncesi kendine iyi niyetle acılan her konuda tartışma yaratmanın gerginlik yaratamanın anlamı yok arkadaşlar biraz sagduyulu ve sakin olmakta fayda var..
bencede devam etmelı ben dıorumkı boyle gıderse yarın öbürgün cenazelerı defnedecek ımam bulamaz hale bıle gelebılırız..o yuzden böyle ınsanlara ıhtıyac var...bılıyorsunuzkı bu dunya duaların yüzü suyu hürmetıne hala ayakta ..teşekkurler
Bence zorunlu olmamalı ..İsteyen girer isteyen girmez...Böle olsa cok daha iyi olur ...Bu arada bakıyorum mıllet kendı fıkırının dısında olanları gavurlukla sucluo ..önce herkes kendıne baksın sonra konussun..kımse kımseyı yargılayamaz ...ıllakı herkes aynı fıkırde olmak zorundada deyıl bununda farkında olsunlar!!!!!!
Alıntı:
aziz kardeşim arkadaşa gereken uyarı iki kişi tarafından yapıldı.. şimdi sizde ona cevap vererek başka bir tartışma konusu yaratıyorsunuz.konun özü ile ilgili fikirlerimizi yazalım diger türlü polemiklere gerek uyarılar yapılıyor saygılar..
bence zorunlu olmali ama gecek dini konular olmali
din eğitimi tabi ki olmalı Farklı din istekleri belki lise çağından sonra düşünüle bilir. Batıda kilise eğitimi eğitimin bir parçası kabul edlmiş.