işte bu helel sana kara kartallı
:present:
Printable View
ortamı germeyin gs li bjk li arkadaşlar inş bu turu geçeriz inş futbol bu ne olacağı belli olmaz sizde ahmet çakara dönersiniz bikini giymeyin:8[1]:
Alıntı:
neyapsan bos,basariya giden yolda kiskananlar cok oluyor adamin duygularina kelepce vuramazsinya....kiskanclik iste,biraz eziklik bu sevinc gosterilerinin yaninda kendilerini uvey evlet hissetmislerdir,hor gormemek lazim oturup sakin bi sekilde anlatmak lazim yoksa holiganlik yapiyorlar ortaligi yikiyorlar:D
senin gibi yazanlar olduğu sürece ortam daha çoook gerilir.herkes fikrini kurallar çerçevesinde belirtebilir onun için ben 2 maçı da chelsea'nin kazanacağını düşünüyorum hatta iddaa da aynen öyle oynayacağım diğerleri de farklı düşünebilir saygı duymak lazım. bu arada takım adlarını bilerek yanlış yazmak forum kurallarına aykırı değil mi?
chelsea çok sert bi rakip...işi zor fenerin...schalke falan daha iyi olurdu....
Bence şanslı kura oldu
bence en dengesiz takım cıktı cıka cıka ne yapacagı belli olmayan bir takım bakarsanız tarihine fenerbahceden daha kötü hic bir başarısı yok topu topu ingilterede iki kere şampiyonlugu var ondan once bir kere real madridi elemiş onun dışında dişe deger bir başarısı yok ancak kadroya bakarsan tam bir ölüm makinesi işte bu ölüm makinesi calışacakmı yoksa duracakmı inşallah dengesiz gününde yakalarız ve biz onların canına okuruz....
chelsea kanatlardan da wright-philips ve joe cole ile iyi gelebiliyo,ancak ballack ve ön libero oynayan o gün her kimse eğer formdaysalar dikinede çok tehlikeli oynuyorlar....forvet hattı zaten çok tehlikeli...f.bahçe defansı bu tip oyuncular karşısında çok fazla hata yapmaya müsait...dolayısıylada f.bahçe için çıkabilecek en tehlikeli rakip çıktı...roma yada schalke olsa daha iyiydi ama şu andaki durum bu....f.bahçenin turu geçme şansı bana göre % 10'dan fazla değil ancak bu futboldur...herşey sahada belli olur...bu turu geçebilirse mucizevi bi işi başarmış olacaklar...geçemezlersede problem yok,rakibin çapı belli,bu noktaya gelmeleri bile zaten muhteşemdi.....