Printable View
snopy usta ellerine saglık teskler.....
sayın ustalar sunny AT-10030 CIX modeline hangi yazlım atılır. HW Sİ..:V.12.C1.A5
Alıntı: iyiadam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sayın ustalar sunny AT-10030 CIX modeline hangi yazlım atılır. HW Sİ..:V.12.C1.A5 Yazılımınız burada.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. usr ile yüklenecek..
Alıntı: HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Emuyu aktif etmek için Yeşil+Kırmızı+Sarı+Mavi tuşuna basınız.. BU şekilde k.e.y menüsüne girilemiyor başka bir yolu varmı acaba?bu yazılımlardan önce yeşil tuşla giriyodum şimdi yeşil tuşla uydu listesi cıkıyo.
Alıntı: kegk06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BU şekilde k.e.y menüsüne girilemiyor başka bir yolu varmı acaba?bu yazılımlardan önce yeşil tuşla giriyodum şimdi yeşil tuşla uydu listesi cıkıyo. Bunu deneyiniz..! Alıntı: Emuyu aktif etmek için Sistem bilgisi menusunu açın Yeşil+Kırmızı+Sarı+Mavi tuşlarına basınız..
Alıntı: HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bunu deneyiniz..! teşekkürler *** menüsüne dediğiniz şekilde girdim