aynen hocam dogru konustun.:present:
Printable View
sergenin zaten hep çenesi konuştu çenesi kadar ayaklarınıda çalıştırsaydı avrupanın sayılı futbolcularından olurdu pazar günü belli olur kimin yeneceği
Sergen'in yorumuna bende katılıyorum,Alex'in Fenerbahçeye katkısı Lincolnün GS ye katkısından 10 gömlek üstün.
hocam güldürme adami,
lincol lincoldür,alexde alexdir.
alex, brezilya milli takimi kaptani olarak copa amerikayi havaya kaldirdi.
lincolnü almanyada tanidigim kadari ile almanlarin kendilerine öz weiss bira bardagi havaya kaldirdigina sahit oldum.
alex cok iyi brezilyalilarin arasinda olmasada adamin gecmiste brezilya milli formasi giymisligi var.
eger yalan degilse(kaliteli türk medyasindan alinti) brezilyada resmi maclarda 250 gol sinirini asan 5 oyuncu icinde.
birde lincoln ün öz gecmisinden bilgiler verinde onada haksizlik etmeyelim.:nod:
sergen bu ül***e gelmiş en yetenekli adamdı ancak kendi hataları yüzünden milan,real,barcelona gibi takımlar tarafından alınmadı..dolayısıyla kalkıpta lincoln yada alex hakkında bi kıyaslama yapması çok güzel bi yaklaşım değil....
Yani nasıl olduysa bir uefa kupası aldınız. Başkanımızın dediği gibi "Tekrarlanmayan bir şey tesadüftür." O kupayı da almasaydı Fenerbahçenin bu başarıları karşısında çok kişi inşaatlardan ve köprülerden atlayıp intihar ederdi. Sizin Fenerbahçenin Şampiyonlar liginden elenmesine dua edin. Kupanızı sıkı tutun.Bu parasızlıkta takımı satın alabilirler. tabiki kupanız da gider. Bir rus falan alsa neyse bir de Fenerbahçeli alırsa vay ki vay vay....
koyu Galatasaraylıyımç ama bu karşılaştırma sergeninde dediği kadar değil. Alex kaç seneden beri Turk futbol liginde oynuyor ve takıma tamamen adapte olmuş durumda. Lincoln ise ilk sezonu. Alex çok iyi bir futbolcu. bunu kabullenmemek mümkün değil. ama sadece Turkiye liginde iyi. avrupada şahsen çokta iyi değil. Lincolnün zamana ihtiyacı olmasına rağmen son 3 haftada yaptıkları en az alex kadar başarılı. + Turkcell super ligde bu tarz futbolcuların kendini gösterebilecekleri maçlar bu maçlardır. Yani Lincolnde Alexde 30 hafta kötü oynasın ama sadece bu maçta 1 gol atsın ondan iyisi olmuyor. Kısacası alexin hakkını ver ama lincolunde 10 gomlek üstünde olduğu yorumu kadarda saçmalama sergen efendi..
Sergen futbol bilgilerini artık ikinci ligde sergiliyor o yüzden futbol yorumunu saçma buluyorum bilakis