az önce mesaj geldi türkselden
gelen her çağrıda kontör dakika kazanabileceğin yepyeni bir fırsat dünyası olan tonla kazan seni davet ediyor diye..
ayrıntılar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. da
Printable View
kendi kendine davetiye gönderebiliyorsunuz tonlakazan.com da var girin deneyin kazanın
Gunde 3 dk aransak ayda 90 yapar- 12 düş abonelik bize kalan her ay 78 tavsiye ederim arkadaşlar deneyin bence
bigilendirdiğiniz için teşekürler
...........
basri kardeşim ben mesajımdada belirttim kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler:) 12 kontor çok deil 78 kontor gelme durumu var ben gunde 3-5 degil baya aranıyorum:)
kesinlikle öyle. :rockon: ama bu işi tam bilmeyen yanlış yorumlar yapmasın diyorum. şahsen bende yapıcam. hiç aranmasam gunde 4 5 kere aranıyorum zaten. kazı da tavuğuda Turkcellden surekli alıyorum zaten :)
paylaşım paylaştıkça güzeldir sagolun arkadaşlar
Arkadaşlar bu kontoru arama basına kazanıyoz deyılmı sure fark etmıyor sanırım? Birde dıyelim heray kontor yukeleyemedım o zaman 24 kontor birden mi gitcek kazandıgım kontorleri büyük ihtimalle sadece türkcell lilere hacayabilicez sanırım deneyıp kontoru gelen oldumu hiç bir bilgi verirse cok sevinirim :praying: