bugun 4 5 arkadaşıma yatım bu işlemi. hiç birinden kontor gitmedi. hatta -20 kontoru olan la bile yaptım. sana öyle denk gelmiş olabilir.
Printable View
Bende isterim bu durumları mail atıyoruz ama forumun email gönderme servisinde su an sorun var yani gondersek bile yerine ulaşmıyor zaten daha önce turkcell ile ilgili hem bu sitede hem diger gsmhaber blog ta bilgi vermiştik.Forumu takip eden kazanır:45:
Bende deniyorum,gayet güzel bi kampanya..Turkcell'in adamı galiba BasriMutaf.. :D turkcellden önce haberler burda oluyor..! :)
Evet forumda genel bir mail atma problemi var şu an aktivasyon mailleri bile yollanamıyor malesef..!
malesef tum kampanyalara kişiler dolmuş malesef:( konuyu kapatsak iyi olur sanırım:(
bilgi için sagol..
arkadaşlar ben kampanyaların hepsine kayıt oldum...24 haziranda 250 kontör yükledim. bana 500+250+1000 sms gedi fakat en önemlisi her yöne 750 kontör gelmedi...
turkcell müsteri hizmetlerini 3 kez arayışında form oluşturdular yani büğün form oluşturdular en geç 48 saat içinde cevap gelir dediler bekliyorum ...
kayıt olan arkadaşlara 750 kontörleri ne kadar süre içerisinde geldi..